Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ευθυμογράφημα

( έτσι, χωρίς πρόγραμμα :: 13/1/2006 22:41:05) 

Έτσι, χωρίς πρόγραμμα

«Η ΔΕΘ έχει υποχρέωση να φροντίζει τα του οίκου της», διευκρινίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι η «έντονη και φορτισμένη» συζήτηση ίσως έχει σχέση «με τις επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση». Κύριε πρόεδρε, υποψήφιοι δεν είμαστε, αλλά κι εμείς τα του οίκου μας φροντίζουμε όταν εκφράζουμε αντιρρήσεις για την τσιμεντοποίηση των 180 στρεμμάτων στην καρδιά της πόλης.

Το χαράτσι της νομαρχίας Χαλκιδικής εκτόπισε από την πρώτη θέση των καταγγελιών που έγιναν στο ΚΕΠΚΑ το 2005 τα παράπονα για τις τράπεζες. Το σκορ, 16,06% προς 13,69%. Αν, όπως ισχυρίζεστε, δεν είναι μέσο πίεσης όσα είπατε περί διοδίων, τότε να δείτε ξινές πρωτιές, κ. Λαφαζάνη μας.

Κατάλαβα καλά, τους ξέφυγε ή παρανόησα; Πράγματι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν γίνει απαγωγές Πακιστανών εν αγνοία του και εν αγνοία της ΕΛΑΣ; Είχε πράγματι ο υπουργός Δικαιοσύνης άγνοια;

Τι είναι ιδιωτικό και τι δημόσιο; Ο ευρών αμειφθήσεται με βασιλόπιτες (χωρίς μικρόφωνα).

Όχι, δεν θα κάνω πνεύμα με το όνομα του δημοσιογράφου. Θέλω πιο έξυπνα ξεκουκουλώματα.

Εν αρχή ην ο Τσιτουρίδης, μετά ο Πολύζος, ο Ρεγκούζας, πιο μετά ο Μαρκογιαννάκης… Τριάντα έξι αποχωρήσεις κυβερνητικών στελεχών μετρούν συνολικά τα στελέχη της αντιπολίτευσης. Και μετά, εξυπνάδες στο Διαδίκτυο: «Κυβέρνηση Big Brother»!

Το άσμα «κι εγώ τα πίνω μόνος, γιατί είμαι ο δολοφόνος» το ξέρετε;

Ποιοι «ψηφίζουν» και ποιος είναι ο επόμενος «προτεινόμενος»;

«Ποιος ανασχηματισμός; Αφού γίνεται αυτόματα», άλλη εξυπνάδα στον κυβερνοχώρο. Κύριε μπλόγκερ μου, δεν ακούσατε τίποτε για τον Αντώνη Σαμαρά στο υπουργείο που είχε εγκαταλείψει ο κ. Τσιτουρίδης;

Πάντως, βουνό το δίκιο στελέχους της ΝΔ, όταν έλεγε στον «9,84» ότι από το Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι σήμερα το θέμα έχει παίξει πάνω από 350 φορές.

Θα κάτσω σπίτι, θ' αράξω σπίτι. Μετά τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση», μπορεί να παίξει άλλο ένα επεισόδιο «Κλέφτες και αστυνόμοι» με τον Παλαιοκώστα.