Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

* Μπιιιπ. Υπηρεσία Vodafone. Για να ακούσετε τον πρωθυπουργό, πατήστε 1. Για να ακούσετε τον υπουργό Εξωτερικών, πατήστε 2. Για να ακούσετε άλλον υπουργό, αναμείνατε… τον ανασχηματισμό.

* Τώρα εξηγούνται όλα. Μα την Παναγία, ούτε πέρασε καν από το μυαλό μου ότι, όταν ο Μπους υπεραμυνόταν των παρακολουθήσεων των τηλεφωνικών γραμμών, είχε στο μυαλό του τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο.

* Ένα πράγμα έχω να πω στους Αμερικάνους, για την περίπτωση που είναι αυτοί πίσω από τις υποκλοπές. Αν από 11 εκατομμύρια Έλληνες βρήκατε αυτούς τους 46 να παρακολουθήσετε, απορώ πώς αντέξατε τόσο καιρό στο Βιετνάμ.

* Αυτή η υπόθεση κακώς συνδέεται με το Watergate. Ίσως μας μπέρδεψε αυτό το water, επειδή ξέρουμε ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ξέρει κολύμπι, αλλά πνίγεται και σε μια κουταλιά νερό.

* Ξέρω κάποιον που σίγουρα στενοχωρήθηκε, γιατί δεν περιλαμβανόταν στη λίστα των 46 υπό παρακολούθησιν, γιατί θα θεωρεί ότι υποτιμούν την εξουσία του. Όνομα δεν θα σας πω, αλλά αύριο σίγουρα κάτι θα έχει να πει για το θέμα… από άμβωνος.

* Οι εμπλεκόμενοι υπουργοί, περήφανοι για το έργο τους, δεν δέχονται κουβέντα. Λέγεται ότι κυβερνητικός βουλευτής της περιφέρειας πήγε ο καημένος να πει κι αυτός τη γνώμη του, αλλά κάποιος υπουργός τον έκοψε: "Τι πετάγεσαι εσύ; Είχατε και στο χωριό σου… λογισμικά;".

* Ίσως όμως να ανησυχούμε τσάμπα. Διότι οι υποκλοπές έγιναν την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. Ίσως λοιπόν να μας παρακολουθούσαν, απλώς για να μας προστατέψουν…

* Οι Αμερικάνοι μπορούν να αποδείξουν στον Βουλγαράκη ότι δεν είναι αυτοί πίσω από το κύκλωμα. Να του πάρουν τηλέφωνο και να του πουν: "Γιώργο, σταμάτα να σκαλίζεις τη μύτη σου… Σε βλέπουμε".