Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

* Προχθές το απόγευμα σε οικία της Γλυφάδας: «Μαρίκα, τώρα που θα γίνει ανασχηματισμός, νομίζω πως πρέπει να αναβαθμιστεί ένα δικό μας παιδί από τα Χανιά… ο Χρήστος».

* Τώρα κατάλαβα γιατί ο Καραμανλής δεν αποφασίζει να κάνει ανασχηματισμό. Διότι έτσι όπως φεύγουν ένας-ένας οι υπουργοί του, ο ανασχηματισμός γίνεται από μόνος του.

* Αν θεωρήσουμε την κυβέρνηση ποδοσφαιρική «dream team», πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο προπονητής της, γιατί ήδη έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές.

* Βέβαια, ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν αντικαθίσταται, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Διότι η παρουσία και υφυπουργού στο Δημόσιας Τάξης δεν εμπόδισε τις ξένες μυστικές υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους.

* Ο παραιτηθείς υφυπουργός, πάντως, είχε και άγνοια κινδύνου. Μα, άνθρωπέ μου, παίρνεις για συνεργάτη δημοσιογράφο με το όνομα… Ξεκουκουλωτάκης; Καλύτερα να έπαιρνες τον Κακαουνάκη, θα έδειχνε μεγαλύτερη διακριτικότητα.

* Λένε ότι είναι ζήτημα ημερών να φτάσει στη χώρα το πρώτο κρούσμα νόσου των πτηνών. Αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται να χάσουμε το δείγμα. Θα το συνοδεύσουν μέχρι τα εργαστήρια… αστυνομικοί του μεταγωγών Ιωαννίνων.

* Οι κότες ελευθέρας βοσκής από περιζήτητες έγιναν πλέον ομάδα υψηλού κινδύνου. Τον πιάνετε το συμβολισμό; Όσα πετούμενα δεν συμβιβάζονται με το σύστημα (των πτηνοτροφείων) καταλήγουν στο περιθώριο (της αγοράς).

* (Βρε μπας και είμαι κουκουές και δεν το ξέρω;)

* Δεν ξέρω αν λόγω του κινδύνου από τον ιό Η5Ν1 μειωθούν οι πωλήσεις κοτόπουλων, αλλά είμαι βέβαιος ότι στο στρατό και τη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ η παράδοση δεν θα αλλάξει. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη το μενού θα έχει π… (μπιπ).

* Θα έγραφα πάλι ως αρειανός κάτι σε σχέση με το δικέφαλο και τη νόσο των πουλερικών, αλλά πριτς… τώρα έχουμε παοκτσή εκδότη.