Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

* Ενθουσιασμένος από το ταξίδι του στην Κίνα φέρεται ο πρωθυπουργός. Του άρεσαν τόσο τα αξιοθέατα που λένε πως σκέφτεται στον ανασχηματισμό που βρίσκεται επί θύραις να ανασχηματίσει τον εαυτό του από υπουργό Πολιτισμού σε υπουργό… Τουρισμού.

* Πώς αλλάζουν τα πράγματα! Να φοβάσαι να δηλώσεις σήμερα ότι είσαι δεξιός, για να μη σε κατηγορήσουν για… κινεζόφιλο!

* Έκοψαν βασιλόπιτα στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, αλλά φλουρί δεν βρέθηκε. Υπάρχουν τρεις εκδοχές για το "θαύμα".

* 1. Κάποιος πεινασμένος να κατάπιε το κομμάτι του αμάσητο, οπότε θα το "ακούσει" στο WC του.

* 2. Να πρόκειται για συμβολική διαμαρτυρία του Νίκου Τσιαρτσιώνη για το μικρό κονδύλι που παίρνει το υπουργείο του από τον προϋπολογισμό.

* 3. Να το κράτησε, έναντι παλαιότερων οφειλών του υπουργείου, ο ζαχαροπλάστης.

* Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένα είναι το βέβαιο: Στη βασιλόπιτα του ΥΜΑΘ είχαμε… τζακπότ.

* Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον Κεφαλογιάννη ότι επανέφερε σε ενεργό δράση στο λιμενικό βασιλοχουντικό και πρωταγωνιστή σε τσόντες. Επειδή δεν είναι ο πρώτος πρωταγωνιστής σε πορνό που αξιοποιείται από την κυβέρνηση, μήπως πρέπει να προσλάβουν σεξολόγο;

* Το ερωτώ διότι τα σεξουαλικά προβλήματα δημιουργούν και πολιτικές παρενέργειες. Για παράδειγμα, στη στάση "ήπια προσαρμογή" (Κάμα Σούτρα, σελίδα 263) της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι παίρνουν συνέχεια τον… παθητικό ρόλο.

* Ο Βασίλης Γάκης έγινε αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Βλέπω του χρόνου τα "Δημήτρια" να γίνονται στην… Πύλη Αξιού.

* Γιατί ο Μπουτάρης, σοβαρός άνθρωπος, αποφάσισε τελικά να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος χωρίς τη στήριξη κανενός κόμματος; Απλώς ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ θα ψάξει από δω, θα ψάξει από κει, στο τέλος στην αγκαλιά του θα καταλήξει.

* Θα μου πείτε, με τη στήριξη του κινήματος θα εκλεγεί δήμαρχος; Μάλλον όχι, αλλά σε αυτήν την πόλη ο μοναδικός πήχης είναι να περάσουν το ποσοστό που πήρε ο Βούγιας.