Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

* Τα βομβίδια επέστρεψαν και είναι κατά έναν χρόνο μεγαλύτερα. Ευτυχώς όμως ας είναι καλά ο παλιμπαιδισμός.

* Δεν θέλω να γίνω κοινότυπος, αλλά κι εγώ δεν πίστευα ότι το 2006 θα είναι δίσεκτο έτος, μέχρι που ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Αυτός ξέρει.

* Εξάλλου για τους μη δογματικούς με την ακεραιότητα των αριθμών μαθηματικούς το 2006 διαιρείται μια χαρά με το 4 και μάλιστα δίνει πηλίκο 501 και μισό.

* Το απερχόμενο 2005 έφυγε με το ζόρι. Ήθελε η σύμβασή του να γίνει… αορίστου χρόνου, αλλά στην Ελλάδα καταργήσαμε τη μονιμότητα.

* Αντιθέτως το 2006 με αυτά που θα δει να γίνονται στον κόσμο το βλέπω να φεύγει πρόωρα με… εθελούσια.

* Πάντως σύμφωνα με τις έρευνες οι Έλληνες είμαστε αισιόδοξοι για το νέον έτος για πολλούς λόγους:

* Πρώτον, διότι τι άλλο μπορεί να πάθουμε μετά το 2005; (Λάθος σκέψη, διότι το… κακό είναι εχθρός του χειρότερου).

* Δεύτερον, διότι με το ρυθμό που αλλάζουν οι διοικητές των ΔΕΚΟ και των άλλων οργανισμών είναι θέμα χρόνου να έρθει η σειρά μας.

* Τρίτον, διότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (εδώ ακόμη κι ο Γιώργος πιστεύει ειλικρινά ότι θα κερδίσει τις εκλογές).

* Και τέταρτον, διότι απλώς είμεθα Έλληνες (οπότε, για να ευτυχήσουμε, δεν χρειάζεται να πετύχουμε εμείς. Μας αρκεί να αποτύχει ο γείτονας).

Το 2006 πολλοί συμπολίτες μας πιστεύουν ότι θα είναι σημαντική χρονιά για την Αρειανάρα, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Αλλά πάλι και τι έγινε;

Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στο ιδιοκτησιακό, απλώς το "Ιντερσίτι" της Β' θα ξαναγίνει "καρβουνιάρης" της Α'.