Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Επιστολές :: Επιστολή αναγνώστου

( να δοθεί η πρέπουσα προσοχή στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα ) 

Να δοθεί η πρέπουσα προσοχή στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα

Αγαπητή "Μακεδονία",

Με την ευκαιρία του ερωτήματός σας "τι περιμένουν οι Θεσσαλονικείς από το νέο δήμαρχο;" εμείς, οι κάτοικοι της περιοχής Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης, ζητάμε και περιμένουμε από το νέο δήμαρχο να δώσει την πρέπουσα προσοχή, τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν καθημερινά.

Πρώτον: να παρέμβει προς όλους τους αρμόδιους και να ζητήσει να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, από κάθε είδους παράνομες πράξεις, ληστείες, δολοφονίες κλπ., ώστε ο πολίτης να έχει το αίσθημα της ασφάλειας και όχι της ανασφάλειας.

Δεύτερον: να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά προβλήματα, που όμως είναι σημαντικά για την ποιότητα ζωής των πολιτών, όπως η καθαριότητα, η τοποθέτηση στεγάστρων στις στάσεις του ΟΑΣΘ, η κοπή των μεγάλων δέντρων που τα κλαδιά τους προκαλούν προβλήματα στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών και επίσης να παρέμβετε ώστε να μειωθεί η τιμή του νερού, την οποία θεωρούμε ότι είναι μεγάλη. Τελειώνοντας, να ευχηθούμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα να βρει σύντομα τη λύση του.

Με εκτίμηση

ΕΙΡΗΝΗΚΑΡΑΔΑΓΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ

ΑΓΑΠΗ ΔΗΜΟΘΥΡΑ

ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ