Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Επιστολές :: Επιστολή αναγνώστου

( παράβαση καθήκοντος προς τους δημότες ) 

Παράβαση καθήκοντος προς τους δημότες

Κύριε διευθυντά,

Είναι άραγε σοσιαλισμός, σεβασμός ή παράβαση καθήκοντος προς τους δημότες που εκπροσωπεί η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, του δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης, η φερόμενη κ. Αικατερίνη Παπαδάκη, η οποία είναι πρόεδρος του Α΄ ΚΑΠΗ του παραπάνω δήμου, όπου δυστυχώς τυγχάνει να είμαι μέλος;

Στις 29.4.98 και με αριθμό πρωτοκόλλου 15.510, κατέθεσα στη διεύθυνση αυτοδιοίκησης και αποκέντρωσης του τμήματος τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού, καταγγελία, με την οποία ζητούσα να διενεργηθεί διαχειριστικός έλεγχος του κυλικείου του παραπάνω ΚΑΠΗ.

Η υπηρεσία διαβίβασε την επομένη 30.4.98 στην κυρία πρόεδρο την καταγγελία, αλλά η ίδια ενώ έχουν περάσει τέσσερις μήνες, φαίνεται πως δεν επιθυμεί να απαντήσει. Και αυτό βέβαια το διαπίστωσα μετά από την υπόμνηση που υπέβαλα στις 7.9.98 και με αριθμό πρωτοκόλλου 31.633 στην παραπάνω υπηρεσία, (παραθέτω την υπόμνηση στη "Μακεδονία"), όπου και με ενημέρωσαν ότι δεν υπήρξε απάντηση εκ μέρους της κ. Παπαδάκη.

Κατόπιν όλων αυτών, κύριε διευθυντά, έχω να δηλώσω ότι εάν η κυρία πρόεδρος δεν γνωρίζει τα καθήκοντά της και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους δημότες του εκπροσωπεί και ιδιαίτερα προς τους ψηφοφόρους του παραταξιακού ψηφοδελτίου από το οποίο και έχει εκλεγεί, μέλος βέβαια του οποίου ήμουν και εγώ μέχρι πρότινος, τότε να αφήσει τα περί "δημοτικά" και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, ελπίζοντας έτσι ότι δεν θα υποχρεωθεί να απαντήσει μέσω δικαστικής παραγγελίας.

Με τιμή

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ