Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Επιστολές :: Επιστολή αναγνώστου

( διαμαρτυρία από τον "σπάρτακο" νικόπολης ) 

Διαμαρτυρία από τον "Σπάρτακο" Νικόπολης

Κύριε διευθυντά,

Μετά από έκτακτη σύσκεψη της προσωρινής διοίκησης της Μορφωτικής Αθλητικής Ακαδημίας Νικόπολης, ο "Σπάρτακος", αποφάσισε να δώσει επιστολή διαμαρτυρίας για να εκφράσει την ανεξήγητη και απαράδεκτη συμπεριφορά των αθλητικών και δημοτικών υπευθύνων του δήμου Σταυρούπολης προς αυτήν.

Η Ακαδημία μας έχει στο δυναμικό της 50 παιδιά, ποδοσφαιριστές (εφήβους, παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ) πολλά από αυτά είναι παιδιά από οικογένειες παλιννοστούντων από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Εκφράζουμε την απορία μας για τον εμπαιγμό προς το σύλλογό μας, για τη μη παραχώρηση ούτε μιας ώρας προπόνησης στα γήπεδα της Σταυρούπολης και ακόμη την απόρριψη της αίτησης από το Ε.Α.Κ. Σταυρούπολης με τη δικαιολογία ότι ο "Σπάρτακος" είναι ειδική περίπτωση χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Εμείς δημιουργήσαμε την Ακαδημία στην παραμελημένη περιοχή μας, τη Νικόπολη, με τα τόσα σοβαρά προβλήματα από την αδιαφορία των δημοτικών υπευθύνων με ένα και μόνο σκοπό.

Να βάλουμε τα παιδιά από αυτήν την μικρή ηλικία μέσα στον αθλητισμό για να αποφύγουν αργότερα τις κακοτοπιές της κοινωνίας μας. Και δεν καταλαβαίνουμε αυτούς, που ασχολούνται με τα κοινά και αυτή η περιθωριοποίηση, αυτό το "εμπάργκο" είναι σύμφωνα με τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη;

Τέλος, εμείς πιστεύουμε ότι επιτελούμε κοινωνικό έργο και ακόμη ότι μια κοινωνία, που θέλει να θεωρείται ανεπτυγμένη, έχει υποχρέωση να δίνει στα παιδιά της εφόδια, τα οποία θα τα καταστήσουν ικανά για την περαιτέρω εξέλιξή τους.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΛΙΔΗΣ

Πρόεδρος

ΑΒΡΑΑΜ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Γενικός γραμματέας