Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Λαμπερή εκδήλωση

Σε μία αστραφτερή εκδήλωση η Gallery Diamond παρουσίασε σε φίλους και πελάτες της τις τάσεις και τις νέες προτάσεις με διαμάντια από την Αμβέρσα.

Ο Πάνος Καλλίας και ο Νίκος Μαντζάρας.

Η Ένη Τζήκα με την Ηρώ Τζελέπογλου.

Η Αγγέλικα Μαυρίδου με τον Κυριάκο και τη Δώρα Μαραβέλια.

Με σφραγίδα Porsche

Το νέο μοντέλο της Porsche Cayman S παρουσιάστηκε στο Μουσείο Τεχνολογίας. Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και μία ατμόσφαιρα γεμάτη ήχο, εικόνα και φως οι καλεσμένοι απόλαυσαν μία ξεχωριστή εμπειρία, που κορυφώθηκε τη στιγμή της αποκάλυψης του αυτοκινήτου. Η βραδιά συνεχίστηκε με ξεχωριστά εδέσματα και με cocktail Cayman S, που ετοιμάστηκαν ειδικά για την περίσταση.

Η Νταίζη Μανιατοπούλου με τον Δημήτρη και την Ελένη Τσολάκη.

Ο Αλέξης Αντωνιάδης με το γιο του Βύρωνα.

Το Πανόραμα 9,84 ήταν εκεί

Το Πανόραμα 9,84 συμμετείχε και φέτος στις εκδηλώσεις που έγιναν για την παγκόσμια ημέρα του Aids. Γνωστές προσωπικότητες του πολιτικού, του αθλητικού και του καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το "παρών" στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά της μάστιγας του Aids.

Η Πόπη Καλατζή, η Νατάλια, ο Γιώργος Ρήδας και ο Νάκος Τρυφωνίδης.

Η Αποστολία Ζώη με τους Four Play επί σκηνής.

Ο Γιώργος Λεμπέσης με τη Σοφία Τραντίδου.

Στην Αλεξανδρούπολη

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Ulla Popken δημιούργησε το δικό της χώρο και στην Αλεξανδρούπολη. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίλεκτα στελέχη από τους χώρους της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και τον επιχειρηματικό.

Από αριστερά διακρίνονται οι Γιάννης Ελμαλιώτης, Αντώνης Κερεμπόγλου, Βούλα Ελμαλιώτη, Γιάννης Παπαδογιαννάκης, Ντίνα Κερεμλόγλου και Μάκης Κερεμλόγλου.