Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Οικονομία :: Σύντομη είδηση

( ενημέρωση για την εκστρατεία υπέρ των ελληνικών προϊόντων ) 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ενημέρωση για την εκστρατεία υπέρ των ελληνικών προϊόντων

Την εκστρατεία για την υποστήρίξη των ελληνικών προϊόντων γνωστοποίησε εκπρόσωπος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.

Ο Αναστάσιος Χαλκίδης, μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, μίλησε για την πανεθνική εκστρατεία, η οποία ονομάστηκε "Σάρισα". Στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να πείσει τους Έλληνες καταναλωτές να δείξουν εμπιστοσύνη στα ελληνικά προϊόντα.

Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα και τα σχέδια που έχει ο κλάδος και δήλωσαν συμπαραστάτες στον αγώνα των βιοτεχνών.

Στο μεταξύ, ανησυχίες έχουν προκαλέσει και στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στη σύλληψη του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισαν να ασχοληθούν πρώτα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και στο τέλος με το επίμαχο θέμα.

Η συγκεκριμένη επιλογή δεν αποσκοπούσε στην υποβάθμιση του ζητήματος, αλλά στην καλύτερη ανάλυσή του καθώς έκριναν σκόπιμο να αφιερώσουν για αυτό περισσότερο χρόνο.