Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Το θέμα των δανείων θα συζητήσουν στην εκπομπή του Άγγελου Κολοκοτρώνη και της Δέσποινας Μηλιάδου ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκης, μέλος της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και η Τάνια Κυριακίδου, πρόεδρος της ΕΚΑΤΟ.

ANT1, 21.00

Έχεις γράμμα

Η Σταυρούλα Σμυρναίου αποφασίζει να στείλει ένα γράμμα σε κάποιον που σημάδεψε τη ζωή της, όπως λέει. Ο Πύρρος Δήμας είναι ο άνθρωπος που της φέρθηκε με μεγάλη ζεστασιά και τρυφερότητα, όταν εκείνη βρισκόταν στο παιδικό χωριό SOS της Βάρης, από πολύ μικρή ηλικία. Η φιλανθρωπία, το ενδιαφέρον αλλά και η φροντίδα του Ολυμπιονίκη για τη Σταυρούλα, που σήμερα είναι 21 ετών, θα αποκαλυφθούν στο αποψινό επεισόδιο. Παρουσιάζει η Αλεξάνδρα Καπελετζή.

ΕΤ1, 16.00

Έχει γούστο

Ο Αντώνης Βαρδής τραγουδά ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες του και μιλά στην Μπήλιω Τσουκαλά για τη συναυλία με την οποία γιορτάζει τα τριαντάχρονά του στην ελληνική μουσική, στις 20 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και για τους φίλους που θα μοιραστούν μαζί του εκείνο το βράδυ τη σκηνή, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννη Πάριο, τον Αντώνη Ρέμο και τον Πασχάλη Τερζή. Γυρίζοντας πίσω στο χρόνο ο Αντώνης Βαρδής θυμάται το συγκρότημα που δημιούργησε ως έφηβος, τις μπουάτ της Πλάκας, όπου εργάστηκε μία δεκαετία ως μουσικός, ενώ μιλά για τις ιστορίες των τραγουδιών του που τραγούδησε είτε ο ίδιος είτε μερικοί από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές της γενιάς του. Μαζί του τραγουδούν η Μελίνα Ασλανίδου και ο γιος του Γιάννης Βαρδής.

ALTER, 21.00

Lifestyle

Η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχεται στο πλατό τη Χρύσπα και τον Θανάση Πάτρα για μία ώρα με πολύ κέφι, τραγούδι και καλή διάθεση. Η Χρύσπα τραγουδά όλες τις μεγάλες επιτυχίες της και ο Θανάσης Πάτρας εξομολογείται! Τι λέει για την αποχώρηση της Σοφίας Αλιμπέρτη από την εκπομπή "Αυτό μας έλειπε"; Δέχτηκε ο ίδιος πρόταση από τον ΑΝΤ1; Ήξερε ο Θανάσης ότι η Σοφία Αλιμπέρτη θα έφευγε; Ο ίδιος θα επιχειρούσε να κάνει το ίδιο; Τι λέει για την προσωπική ζωή του;