Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Η επιστροφή του Τζώνη. Στην ΕΡΤ και πάλι ο Τζώνη Καλημέρης, που σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ για θέματα τηλεόρασης. Η απρόσμενη υποβάθμιση του Τζώνη στον Alpha έκανε τον τελευταίο να αναζητεί νέα τηλεοπτική στέγη. Η αλήθεια είναι ότι τον ήθελαν και στον ΑΝΤ1, αλλά ο Παναγόπουλος με μία κίνηση ματ κατάφερε να τον πάρει δίπλα του. Ο Τζώνη γνωρίζει όσο κανείς άλλος το κομμάτι που λέγεται τηλεόραση και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει την ΕΡΤ.

Φήμες. Ανοιξιάτικη αντεπίθεση ετοιμάζει ο Χατζηνικολάου στον Alpha. Ακούσαμε ότι ο πρόεδρος έκανε πρόταση στους Θανάση Λάλα και Λάμπη Ταγματάρχη για τηλεοπτική μεταφορά των ραδιοφωνικών "Κακών Παιδιών". Ακόμη ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, το οποίο λέγεται ότι θέλουν στον Alpha, είναι ο Νίκος Μουρατίδης, ενώ στους διαδρόμους του σταθμού της Κάντζας ακούγεται έντονα και το όνομα του Νίκου Μαστοράκη. Άντε να δούμε τι θα δούμε…

The Sportsman. Μπορεί στην Ελλάδα να εκδίδονται δεκάδες καθημερινές αθλητικές εφημερίδες. Στη Βρετανία όμως ούτε μία. Μέχρι σήμερα. Η πρώτη καθημερινή αθλητική εφημερίδα στη Μ. Βρετανία, μετά 20 χρόνια, είναι γεγονός! Από σήμερα κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της "The Sportsman", η οποία θα ασχολείται εκτενώς και με το στοίχημα.

Ο Πορτοκάλογλου πάει… Παλμό 96,5. Ο γνωστός τραγουδοποιός φτάνει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και "πιάνει αμέσως δουλειά" στον Παλμό 96,5, όπου θα παρουσιάσει ο ίδιος μία δίωρη εκπομπή, επιλέγοντας τις μουσικές που θέλει και σχολιάζοντας επί παντός του επιστητού.

Δημοσιογραφικά βραβεία. Μέχρι τις 10 Απριλίου θα δέχεται το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση τις υποψηφιότητες δημοσιογράφων για βράβευση στα καθιερωμένα δημοσιογραφικά βραβεία, που θα απονεμηθούν στις αρχές του προσεχούς Μαΐου για 24η χρονιά.

Ακ. Φωτ.