Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

STAR, 11.00

Όλα καλά

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου υποδέχεται στο στούντιο τον τραγουδιστή που στέλνει η Ρουμανία ως αντιπρόσωπό της στη φετινή Γιουροβίζιον.

ΕΤ1, 16.00

Έχει γούστο

Ο μουσικός Βαγγέλης Κορακάκης τραγουδά ζωντανά στο πλατό της εκπομπής δικά του τραγούδια και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και μιλά στην Μπήλιω Τσουκαλά για τη φετινή συνεργασία του με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Μελίνα Κανά και τον Δημήτρη Μπάση.

ΕΤ3, 21.30

Οι λυράρηδες του Αιγαίου

Στην Κάσο συνεχίζει την περιπλάνησή της η σειρά της ΕΤ3, όπου συναντά τον λυράρη Σάββα Περσελή, ο οποίος μας μυεί στην κασιώτικη μουσική.

ALTER, 23.00

Μητσι-χώστα

Δύο μεγάλα θέματα κυριαρχούν στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει ο Γιώργος Μητσικώστας. Το πρώτο θέμα είναι ο Βησσαρίων και το σκήνωμά του και το δεύτερο τα βραβεία Βίσση-Αρίων. Δείτε ακόμη τα παρασκήνια από τις δύο υποθέσεις. Με ανέπαφο πρόσωπο βρέθηκε μετά την εκδήλωση της Γιουροβίζιον η Άννα Βίσση, όπως δεκαπέντε χρόνια πριν, στη συμμετοχή της με την Κύπρο. Πολλά άλλα αποκλειστικά θέματα: γιατί έπρεπε να επιλεγεί το τουρκικό τραγούδι που είχε ελληνικό στίχο, τι έγινε με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος μετά το θρίαμβο έπεσε με το τζιπ του σε λακκούβα στην εθνική οδό. Και μια διαφορετική απόδοση των τραγουδιών που ερμήνευσε η Άννα Βίσση. Παρουσιάζουν Γιώργος Καπουτζίδης, Ζέτα Μακρυπούλια.

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Τον Δήμητρη Μπόσκο, καθηγητή Χημείας στο ΑΠΘ, και τη Μαρία Χασαπίδου, καθηγήτρια στο τμήμα Διατροφής στα ΤΕΙ, φιλοξενούν σήμερα ο Άγγελος Κολοκοτρώνης και η Δέσποινα Μηλιάδου. Θέμα συζήτησης η παχυσαρκία.