Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Σύντομη είδηση

( καταγγέλλει εκβιασμό ο πρόεδρος των κομμωτών :: 21/3/2006 21:55:31) 

Καταγγέλλει εκβιασμό ο πρόεδρος των κομμωτών

Εκβιασμούς και απειλές από τραμπούκο, εντεταλμένο από πολιτικό αντίπαλό του, καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του σωματείου κουρέων και κομμωτών νομού Θεσσαλονίκης Γιώργος Καραγιάννης. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε μία μέρα μετά την εκλογή του στο χώρο του κομμωτηρίου που διατηρεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία συνεργατών, πελατών αλλά και συνδικαλιστών συναδέλφων του.

Το άτομο που εξαπέλυσε τις απειλές φωτογραφήθηκε και οι φωτογραφίες παραδόθηκαν στην αστυνομία από τον κ. Καραγιάννη μαζί με σχετική μήνυση που κατέθεσε, κατονομάζοντας ως ηθικό αυτουργό του επεισοδίου τον πολιτικό αντίπαλό του Σάββα Πολυχρονίδη.

Από την πλευρά του ο κ. Πολυχρονίδης αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. "Με τον κ. Καραγιάννη ήμασταν συνυποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο και μετά την εκλογή μας αποφάσισε εκείνος να διεκδικήσει την προεδρία. Είχαμε λοιπόν μία αντιπαράθεση σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν θα έστελνα κάποιον ή θα χρησιμοποιούσα απειλές στο πλαίσιο αυτής της αντιπαράθεσης. Οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν τι γίνεται και θα κρίνουν", δήλωσε ο κ. Πολυχρονίδης.

ΣΤ. ΓΙΑΚΟΥΒΗΣ