Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Στα χέρια της Έλλης Στάη πέρασε η πρωτιά της μεταμεσονύχτιας ζώνης της περασμένης Δευτέρας. Για την ακρίβεια "Τα μάτια της Έλλης" και ο Τζίμης Πανούσης άρεσαν περισσότερο στους τηλεθεατές, οι οποίοι ανέδειξαν πρώτη τη Στάη με τηλεθέαση που έφθασε στην ανώτερη μέτρηση στο 33,6%, και δεύτερο τον Χατζηνικολάου και τη Βίσση με 19,9% (στο υψηλότερο σημείο). Όσο για την "Ανατροπή" του Πρετεντέρη, αυτή έφθασε μόλις στο 12,9%. Δύσκολοι καιροί για συζητήσεις περί πολιτικής και οικονομίας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου (φωτογραφία) θα διαδεχθεί την Ελένη Μενεγάκη στην παρουσίαση των καλλιστείων του ΑΝΤ1. Η "κακιά" της tv, όπως την αποκάλεσε ο Τζίμης Πανούσης, επικράτησε της Ελεονώρας Μελέτη και της Νίκης Κάρτσωνα, οι οποίες πολύ θα ήθελαν να στέψουν τις λυγερόκορμες καλλονές. Αλήθεια, η ωραία Νίκη τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει τώρα που "Οι σπιτόγατοι" πήραν πόδι από το πρωινό του Σαββατοκύριακου;

Συναυλία με καλεσμένο τον Νίκο Βέρτη διοργανώνει ο ραδιοσταθμός Πανόραμα 9,84 το Σάββατο 1 Απριλίου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις πολυπόθητες προσκλήσεις, στέλνοντας SMS στους αριθμούς που υποδεικνύουν παραγωγοί του σταθμού.

Αφιερωμένο στο έντεχνο τραγούδι είναι σήμερα το πρόγραμμα του 9,58FM. Τη σκυτάλη θα πάρει αύριο η ροκ μουσική, την Παρασκευή το ρεμπέτικο, ενώ το Σαββατοκύριακο σειρά έχουν η τζαζ και η παραδοσιακή μουσική.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε στον Πλάνετ νομού Κοζάνης ομόφωνα το ΕΣΡ, επειδή επανειλημμένως δεν προσκόμισε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν αναφορικά με τη ροή του προγράμματός του για τρεις ημέρες. Επίσης, χθες αποφασίσθηκε η οριστική διακοπή λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού Orion tv, λόγω μη τήρησης της νομιμότητας αναφορικά με τους χρόνους εκπομπής.

Για δεύτερη κατά σειρά μέρα απουσίασε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Όλγα Τρέμη, η οποία εισήχθη χθες στο νοσοκομείο λόγω σοβαρής ίωσης.