Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γίνετε εθελοντές αιμοδότες

Με σύνθημα "Κάντε μια Αρχή" ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, με αφορμή την αυριανή Πανελλήνια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, χαιρετίζει όλους τους εθελοντές αιμοδότες. Εξαίρει την πράξη όλων αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι, προσφέροντας δέκα λεπτά από το χρόνο τους και δωρίζοντας λίγο από το αίμα τους, αποδεικνύουν την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδότη, με πρωτοβουλία του νομάρχη Θεσσαλονίκης, η αντινομαρχία Υγείας - Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας σε συνεργασία με το σύλλογο εργαζομένων της ΝΑΘ διοργανώνουν αιμοδοσία την Τρίτη 14 Μαρτίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 12.30 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου της ΝΑΘ.

ΤΖΟΚΕΡ

Τα χρυσά νούμερα

Τα χρυσά νούμερα του ΤΖΟΚΕΡ που χάρισαν τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ είναι: 12, 36, 24, 35, 27 και ΤΖΟΚΕΡ το 14.

Η κλήρωση έγινε λίγο πριν από τις 9 χτες το βράδυ, ωστόσο λόγω των προβλημάτων που παρουσίασαν αυτές τις μέρες οι τερματικές μηχανές των πρακτορείων, όπως αποκάλυψε με χτεσινό δημοσίευμά της η "Μ", καθυστέρησε σημαντικά και η διαλογή των εκατομμυρίων δελτίων που παίχτηκαν για το χρυσό ΤΖΟΚΕΡ. Έτσι, μέχρι αργά χτες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό αν είναι ένας ή περισσότεροι οι τυχεροί.