Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( αποκριές στα κανάλια :: 3/3/2006 19:39:02) 

Αποκριές στα κανάλια

Σε ρυθμούς αποκριάτικους με μουσικές αναφορές σε λαϊκές επιτυχίες και παραδοσιακά τραγούδια κινείται κατά κύριο λόγο το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς επί της μικρής οθόνης. Στα μικρόφωνα οι Έφη Θώδη, Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση, Αντύπας και Κώστας Καραφώτης, οι οποίοι αναλαμβάνουν να σας σηκώσουν από τον καναπέ σας, για να γλεντήσετε μέχρι πρωίας.

Ειδικότερα απόψε, στις 9, στον ALPHA η Σεμίνα Διγενή λέει στην Άντζελα Δημητρίου "Κοίτα τι έκανες". Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη "κερνά" τους τηλεθεατές προσκαλώντας τους σε ένα κρητικό γλέντι συντροφιά με τους Κώστα Καραφώτη, Έφη Θώδη και Κατερίνα Στανίση αλλά και τους συντελεστές του σίριαλ "Της αγάπης μαχαιριά" Κώστα Σόμμερ, Φαίη Ζαφειράκου και Σπύρο Φωκά.

Εορταστική ατμόσφαιρα και στην εκπομπή της ΝΕΤ "Στην υγειά μας", που θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ. Το κέφι αλλά και οι τρελές μεταμφιέσεις χαρακτηρίζουν την παρέα του Σπύρου Παπαδόπουλου, που απαρτίζεται από τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Έφη Παπαθεοδώρου, Ρία Κούρτη και Λάμπρο Καρελά.

Αύριο τώρα μη χάσετε την εκπομπή της ΕΤ3 "Κάθε τόπος και τραγούδι" (12.00), με το δημοσιογράφο Γιώργη Μελίκη να παρουσιάζει ανέκδοτα τραγούδια της Αποκριάς και της σάτιρας με τίτλο "Ανδρικά Μουνάτα". Τέλος αποκριάτικο "πάρτι" με κεντρικό προσκεκλημένο τον Αντύπα αλλά και παραδοσιακά συγκροτήματα ετοίμασε ο Άκης Παυλόπουλος για αύριο το βράδυ (ALTER, 21.00).