Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΟΥΣ Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα χθες το χάος με τα εισιτήρια της Eurovision. Συγκεκριμένα, ούτε χθες κατάφερε να λειτουργήσει το σύστημα πώλησης εισιτηρίων μέσω Ίντερνετ, ενώ οι μόνοι που πήραν στα χέρια τους την απόδειξη που τους εξασφαλίζει ένα "μαγικό χαρτάκι" ήταν όσοι επισκέφτηκαν τα επιλεγμένα καταστήματα.

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ρίχνει την ευθύνη στην "πρωτοφανή ζήτηση", ενώ ενημερώνει πως η ηλεκτρονική προπώληση θα ξεκινήσει εκ νέου σήμερα το πρωί. Ανακοίνωση εξέδωσε και το πρακτορείο ticketstream, το οποίο με τη σειρά του τονίζει πως η υπερφόρτωση και η κατάρρευση του σέρβερ του οφείλεται στη μεγάλη ζήτηση, αφού περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφτηκαν τον ηλεκτρονικό του τόπο. ΚΟΥΣ Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, επανεξετάζοντας τις τοποθετήσεις που έγιναν και κατά τη διάρκεια του δημόσιου διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς για τη συγκέντρωση και αδειοδότηση των ΜΜΕ, πρόκειται να καταθέσει νέο πόρισμα στον υπουργό Επικρατείας μέχρι τις 15 Μαρτίου ΚΟΥΣ Εξάλλου αναφορικά με το γνωστό θέμα της μετοχικής σύνθεσης του Alpha o αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Δημήτρης Χαραλάμπης, είπε στη χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου ότι πρόκειται να γίνουν μεταβιβάσεις των μετοχών του, για τις οποίες δεν έχουν υπογραφεί ακόμα συμβόλαια. Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά την υπογραφή τους, εντός 10ημέρου, θα πρέπει το ΕΣΡ να ειδοποιηθεί από το σταθμό σχετικά με τη νέα μετοχική σύνθεσή του ΚΟΥΣ Η σημερινή μετοχική σύνθεση του Alpha έχει ως εξής: Interfinance, συστήματα οικονομικών υπηρεσιών 25%, Δημήτρης Κοντομηνάς 24,10%, Γ. Ψαράς 25%, Mantelord Investments LTD 22,28% (από αυτό το 80% έχει η Μαρία Κοντομηνά και 20% η εταιρεία Ciona Moor), ΑΛΦΑ Entertainment 3,69% (το 25% έχει ο Δ. Κοντομηνάς και το 75% η Μαρία Κοντομηνά).

ΚΟΥΣ Εν τω μεταξύ στην ίδια συνεδρίαση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στο Star Channel και 3.000 ευρώ πρόστιμο στο ραδιοσταθμό με την επωνυμία "Ελεύθερη Ραδιοφωνία" του νομού Κοζάνης ΚΟΥΣ Επίσης το ΕΣΡ απέρριψε την αίτηση του NSR ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, που είχε πουλήσει την άδεια δορυφορικής εκπομπής, εκτιμώντας ότι η άδεια αυτή δόθηκε στο σταθμό, αφού πρώτα του είχε δοθεί άδεια λειτουργίας ΚΟΥΣ Επαφές με τη ΝOVA έχουν επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν παραγωγή κάποιων ωρών ελληνικού προγράμματος για το MTV, ώστε να πάρει κάποια μορφή το Greek ΜTV. Στόχος τους να βγουν χρήματα από διοργανώσεις που θα φέρουν το όνομα του ΜTV.