Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ALPHA, 14.00

Η μηχανή του χρόνου

Οι μεγάλες κόντρες των ελληνικών κυβερνήσεων με το στέμμα και ο ρόλος της Φρειδερίκης στις πολιτικές κρίσεις της χώρας αναβιώνουν μέσα από τη "Μηχανή του χρόνου" που παρουσιάζει ο Χρίστος Βασιλόπουλος.

ΝΕΤ, 16.00

Υγεία για όλους

Γιατί τα εγκεφαλικά επεισόδια αφορούν ολοένα και νεότερους ανθρώπους; Πώς άλλαξαν την υγεία των κατοίκων της Κρήτης οι σύγχρονες διατροφικές τους συνήθειες; Ποια προβλήματα στα παιδιά μπορούν να διαγνωστούν μετά τους πρώτους μήνες στο σχολείο; Απαντήσεις στη σημερινή εκπομπή που παρουσιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

ΝΕΤ, 01.15

Στα άκρα

Ο υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας έρχεται " Στα Άκρα" με τη Βίκυ Φλέσσα και σχολιάζει από το Α έως το Ω.

ΝΕΤ, 22.00

Κοίτα τι έκανες

Στον Μίμη Πλέσσα και στις μεγάλες επιτυχίες του είναι αφιερωμένη η εκπομπή. Συνεργάτες, θαυμαστές και φίλοι μιλούν για τον καλλιτέχνη και τον άνθρωπο όπως: η Ροζίτα Σώκου, ο Γιώργος Παπαστεφάνου, η Λουκίλα Καρέρ-Πλέσσα, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Δήμητρα Παπαδήμα, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Μαρία Ανδρούτσου, ο Γιώργος Καυγαλάκης, ο Τίτος Καλλίρης, ο Δημήτρης Μπρούχος και πολλοί άλλοι καταθέτουν την αγάπη τους για τον διακεκριμένο συνθέτη.

Διαχρονικά και πολυαγαπημένα τραγούδια του θα ερμηνεύσουν οι: Μάριος Φραγκούλης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Βαρδής, Ηρώ, Ζωή Κουρούκλη, Καλλιόπη Βέττα, Εύη Καπάταη, Κλαούντια Ντελμέρ και Μαρία Μαρκεσίνις, η οποία ήρθε από το εξωτερικό για να τον τιμήσει.

ALPHA, 21.00

Κοίτα τι έκανες

Τα 50 χρόνια μιας σπουδαίας καριέρας στο λαϊκό τραγούδι γιορτάζει μαζί με την οικογένεια του ο Μιχάλης Μενιδιάτης.