Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( ΄αρωμα όσκαρ στον αντ1 :: 10/2/2006 18:56:35) 

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ ερωτεύονται λίγο πριν ο "Τιτανικός" καταλήξει στο βυθό.

Ο "Τιτανικός" του Τζέιμς Κάμερον κυριαρχεί στο πρόγραμμα της Κυριακής

΄Αρωμα Όσκαρ στον ΑΝΤ1

Της Δήμητρας Τσαμποδήμου

Το αριστούργημα του Τζέιμς Κάμερον "Τιτανικός" δεσπόζει στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών του Σαββατοκύριακου, το οποίο είναι αρκετά πλούσιο σε κωμωδίες του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου.

Σήμερα

Την κωμωδία "Το λεβεντόπαιδο" με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Έλενα Ναθαναήλ προβάλλει στις 16.40 το Mega, ενώ ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει για σήμερα δύο ταινίες. Στις 3 μετά το μεσημέρι έρχεται ο "Αόρατος εραστής" με τον Πάτρικ Σουέιζι και την Ντέμι Μουρ, ενώ στις 9 το βράδυ θα προβληθεί η "Μοντέρνα σταχτοπούτα" με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Και ο Alpha επιμένει ελληνικά. Στις 3.30 μετά το μεσημέρι η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και γέλιου υποδυόμενη "Μια τρελή, τρελή σαραντάρα".

Το Star πιστό στο ραντεβού του με το Χόλιγουντ, θα προβάλει στις 5.30 το απόγευμα την κωμωδία "Ένα τρελό ζιζάνιο" με την Γκόλντι Χόουν και τον Αρμάν Ασάντε, ενώ στις 22.15 ο Μελ Γκίμπσον προσπαθεί να μείνει "Νέος για πάντα". Οι κινηματογραφικές προβολές του Σαββάτου τελειώνουν με το Alter και την περιπέτεια "Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Ο κόσμος δεν είναι αρκετός" με τον Πιρς Μπρόσναν και τη Σοφί Μαρσό.

Αύριο

Τρεις ταινίες που αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας τηλεθεατών έχει προγραμματίσει για αύριο το Mega. Στις 14.50 θα προβληθεί η ρομαντική κομεντί "Κέιτ και Λέοπολντ" με τον Χιου Τζάκμαν και τη Μεγκ Ράιαν, ενώ στις 23.45 σειρά έχει ο "Σαφτ, ο μαύρος πάνθηρας" με τον Σάμιουελ Τζάκσον. Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα το Μεγάλο Κανάλι θα προβάλλει τη ρομαντική ταινία "Τα καλύτερά μας χρόνια" με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Μπάρμπαρα Στράιζαντ. Τρεις ταινίες θα προβάλλει και ο ΑΝΤ1. Στις 14.40 θα μεταδοθεί η κωμωδία "Αγάπη μου συρρικνωθήκαμε", ενώ στις 18.15 ο Κώστας Βουτσάς και η Ζωή Λάσκαρη πρωταγωνιστούν στην κωμωδία "Τεντιμπόη αγάπη μου". Στις 9 το βράδυ τα μηχανάκια της Agb αναμένεται να χτυπήσουν… κόκκινο, αφού ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστούν στον "Τιτανικό" των 11 Όσκαρ.

Τέλος, οι τηλεθεατές του Star μπορούν αύριο να παρακολουθήσουν δύο ξένες ταινίες, το "Σεισμό των 10,5 Ρίχτερ" (21.00) με τον Μπο Μπρίτζες και το "Δέντρο των ονείρων" (02.30) με τον Κέβιν Κόστνερ και τον Ελάιζα Γουντ.