Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( οι ταινίες του διημέρου :: 3/2/2006 19:55:40) 

Ο Πιρς Μπρόσναν υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ στην ταινία "Πέθανε μια άλλη μέρα" (ALTER, 21.00).

Οι ταινίες του διημέρου

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να είναι ιδιαίτερα καλές (σε σύγκριση τουλάχιστον με την κακοκαιρία του προηγούμενου δεκαημέρου) και όσοι θέλουν να γλεντήσουν το Σαββατόβραδο να έχουν σύμμαχο τον καιρό, ωστόσο πολλοί επιλέγουν το σπίτι και τη συντροφιά της μικρής οθόνης. Γι' αυτούς, εκτός των μουσικοχορευτικών προγραμμάτων, τα κανάλια έχουν προγραμματίσει αρκετές ελληνικές και ξένες ταινίες για όλα τα γούστα.

Σήμερα

Το Mega, πιστό στο απογευματινό του ραντεβού με τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, θα προβάλει στις 4.30 την κωμωδία "Ο κατεργάρης" με τον Χρόνη Εξαρχάκο και την Κατερίνα Γιουλάκη, ενώ ο ΑΝΤ1 προτείνει (15.00) την ξένη κωμωδία "Bean, η υπέρτατη ταινία καταστροφής" με τον Ρόουαν Άτκινσον. Επιπλέον, το κανάλι του Αμαρουσίου θα προβάλει ένα τέταρτο μετά τις έξι το απόγευμα και την απολαυστική κωμωδία "Ο ατσίδας" με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τη Ζωή Λάσκαρη.

Ο Alpha έχει προγραμματίσει για σήμερα δύο ταινίες, μία ελληνική και μία παραγωγή του Χόλιγουντ. Στις 3.30 το μεσημέρι ο απολαυστικός Λάμπρος Κωνσταντάρας πρωταγωνιστεί στην κωμωδία "Πατέρα κάτσε φρόνιμα", ενώ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα θα προβληθεί ο "Καβγατζής" με τον Κλιντ Ίστγουντ και την Σάντρα Λοκ. Αν και το Star μας έχει συνηθίσει σε πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες, ειδικά το Σαββατοκύριακο, αυτό το διήμερο αποτελεί εξαίρεση, καθώς η μόνη ταινία που ξεχωρίζει σήμερα είναι η κομεντί "Ντέιβ" με τον Κέβιν Κλάιν. Τέλος, το Alter θα προβάλει ακόμη μία ταινία του Τζέιμς Μποντ, το "Πέθανε μια άλλη μέρα" με τον Πιρς Μπρόσναν.

Αύριο

Λίγες είναι οι ταινίες που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Κυριακής. Στις 2.45 τα ξημερώματα το Mega θα προβάλει το δράμα "Οικογενειακές σχέσεις" με τη Μισέλ Πφάιφερ, ενώ στις 21.00 ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την κωμική περιπέτεια "Οι ιππότες της Σαγκάης" με τον Τζάκι Τσαν και τον Όουεν Ουίλσον. Το STAR έχει προγραμματίσει για τις 5.30 το απόγευμα την περιπέτεια φαντασίας "Φλας Γκόρντον", ενώ η ΕΤ1 θα μεταδώσει άλλη μια ταινία του Λουκίνο Βισκόντι "Ο Ρόκο και τα αδέλφια του" (20.00).