Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( σινεμά η... tv :: 27/1/2006 19:29:28) 

Σινεμά η… TV

Ο Μάικλ Κέιν πρωταγωνιστεί στον "Ήσυχο Αμερικανό" του Φίλιπ Νόις.

Αν και λείπουν οι μεγάλες πρεμιέρες από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, οι τηλεθεατές που προτιμούν τις ταινίες από τα λοιπά προγράμματα που προσφέρουν τα κανάλια έχουν πληθώρα επιλογών και αυτό το διήμερο.

Σήμερα

Τρεις ταινίες, μία ελληνική και δύο παραγωγές του Χόλιγουντ έχει προγραμματίσει για σήμερα το Mega. Στις 16.40 μη χάσετε την απολαυστική κωμωδία "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι" με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ στις 9 το βράδυ ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια "Replicant". Τέλος, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα θα προβληθεί η μουσική ταινία "Λα Μπάμπα" με τον Λου Ντάιαμοντ Φίλιπς.

Ο ΑΝΤ1, από την άλλη πλευρά, επιμένει ελληνικά! Συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει στις 6 και 20 το απόγευμα την κωμωδία "Ο θησαυρός του μακαρίτη" με τη Γεωργία Βασιλειάδου και τον Βασίλη Αυλωνίτη, ενώ στις 9 το βράδυ οι θαυμαστές του δίδυμου Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ μπορούν να απολαύσουν τα "Χτυποκάρδια στο θρανίο".

Το Star κάνει απόψε τη διαφορά, καθώς και οι δύο ξένες ταινίες που έχει προγραμματίσει είναι από τις καλύτερες του Χόλιγουντ. Στις 22.15 έρχεται ο "Ήσυχος Αμερικανός" του Φίλιπ Νόις με τον Μάικλ Κέιν, ενώ δώδεκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Ελίζαμπεθ Σου στο "Αφήνοντας το Λας Βέγκας" του Μάικ Φίγκις. Τέλος, οι ταινίες του Σαββάτου ολοκληρώνονται στο Alter με μία ακόμη περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, την "Επιχείρηση Οκταπούσι".

Αύριο

Τρεις ταινίες για όλα τα γούστα προβάλλει αύριο το Μεγάλο Κανάλι. Στις 14.50 οι φαν του "Καράτε κιντ" μπορούν να παρακολουθήσουν το τρίτο μέρος της σειράς, ενώ στις 23.45 ο Μάθιου Μακ Κόναχι πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια "Το χαμένο υποβρύχιο". Στις 2.15 τα ξημερώματα έρχεται η ώρα του Γούντι Άλεν και της αστυνομικής κωμωδίας "Η κατάρα του πράσινου σκορπιού". Τρεις ταινίες έχει προγραμματίσει και ο ΑΝΤ1. Στις 14.40 η μικρούλα, τότε, Λίντσεϊ Λόχαν πρωταγωνιστεί στους "Δίδυμους μπελάδες", ενώ η Ρένα Βλαχοπούλου "δίνει ρέστα" στη μουσική κωμωδία "Βίβα Ρένα". Στις 21.00 μην χάσετε τον "Γητευτή των αλόγων" του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Κριστίν Σκοτ Τόμας. Το Star θα προβάλλει στις 00.45 τον "Εγγλέζο" του Στίβεν Σόντερμπεργκ με τον Τέρενς Σταμπ, ενώ στις 4 το μεσημέρι η ΝΕΤ θα μεταδώσει την ορίτζιναλ "Υπόθεση Τόμας Κράουν" με τον Στιβ Μακ Κουίν και τη Φέι Ντάναγουεϊ.