Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Ο Στέφανος Δάγκας, ιδρυτής Σωματείου Φίλων Πρασίνου Θεσσαλονίκης, ο Θεοχάρης Ζάγκας καθηγητής Δασολογίας στο ΑΠΘ και ο Γρηγόρης Νικολαΐδης, πρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας-Θράκης φιλοξενούνται στη σημερινή εκπομπή. Συντονίζουν ο Άγγελος Κολοκοτρώνης και η Δέσποινα Μηλιάδου.

ALTER, 23.15

Αθέατος κόσμος

Φως στις τοποθετήσεις μικροτσίπ σε ανθρώπους και ζώα ρίχνει η αποψινή εκπομπή. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει αυτή η πρακτική, η οποία αρχίζει να διαδίδεται σε όλο τον κόσμο.

STAR, 23.30

Gala

Τη Ράνια Θρασκιά, τη συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοξενεί η Μαρία Σταματέρη. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια μιλάει για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Για πρώτη φορά η Ράνια Θρασκιά αναφέρεται στο χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα: "Πέρασα πραγματικά μια προσωπική κόλαση, γιατί ποτέ δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Ήταν το τελευταίο πράγμα που πίστευα ότι θα μου συμβεί στη ζωή μου". Η ίδια αναφέρει πως το θέμα αυτό έχει λήξει και κοιτά μπροστά.

ET1, 12.00

Μένουμε Ελλάδα

Η εκπομπή ταξιδεύει στα Γιάννινα και επισκέπτεται την πόλη των Ιωαννίνων, μία από τις ομορφότερες της Ελλάδας, χτισμένη στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής ξεκινούν τη βόλτα τους από το πάρκο Λιθαρίτσα, απ' όπου απολαμβάνουν την πανοραμική θέα, κάνουν μια στάση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, περπατούν στην οδό Αβέρωφ στο κέντρο της πόλης, θαυμάζουν τον πύργο του ρολογιού, σήμα κατατεθέν της πόλης, και καταλήγουν στο παραλίμνιο ψυχαγωγικό πάρκο, στην περιοχή Βοτανικός.