Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Σύντομη είδηση

( άγρια καταδίωξη δύο αθίγγανων ) 

Άγρια καταδίωξη δύο Αθίγγανων

Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η αστυνομία χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα για τη σύλληψη δύο επικίνδυνων Αθίγγανων, οι οποίοι είναι ύποπτοι ληστείας και εντοπίστηκαν να κινούνται στην εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα περιπολικό της αστυνομίας είδε να κινείται ύποπτα ένα αυτοκίνητο μάρκας Μπε-Εμ-Βε με αριθμό κυκλοφορίας ΕΡΑ 4161, κοντά στις Σέρρες και όταν ο οδηγός του αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών, άρχισαν να το καταδιώκουν. Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, που ήταν κλεμμένο ανέπτυξαν ταχύτητα και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ειδοποίησε την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης και η κινητοποίηση ήταν άμεση. Περιπολικά και ομάδα των "Ζ" μετέβησαν στην περιοχή Δερβένι έξω από τη Θεσσαλονίκη για τη σύλληψη των δύο δραστών. Επίσης, μπλόκο στήθηκε και στη διασταύρωση της εθνικής οδού, στη στροφή για το Κιλκίς.

Η καταδίωξη διήρκεσε περίπου μία ώρα καθώς το περιπολικό της αστυνομίας προσπαθούσε να προσεγγίσει το κλεμμένο αυτοκίνητο με τα δύο άτομα που επέβαιναν και σύμφωνα με την αστυνομία ήταν Αθίγγανοι. Η καταδίωξη συνεχίστηκε ως αργά τα μεσάνυχτα, καθώς οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στην περιοχή της κοινότητας Κριθιάς και εξαφανίστηκαν στην αγροτική περιοχή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι.