Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( στη μαύρη αγορά τα "μαγικά" χαρτάκια :: 26/3/2006 21:47:09) 

Με τη Σουηδέζα αντίπαλό της, Καρόλα, εμφανίστηκε στη σκηνή του "Βοτανικού" η Άννα Βίσση, η οποία ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Κύπρο.

Στη μαύρη αγορά τα "μαγικά" χαρτάκια

Της Δήμητρας Τσαμποδήμου

Η μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων για τη Eurovision, που εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, οδήγησε σε φαινόμενα που ανάλογα υπήρξαν και στις διοργανώσεις της Κωνσταντινούπολης και του Κιέβου, όπου επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την επιθυμία του κόσμου να δει το διαγωνισμό από κοντά πουλώντας τα "μαγικά χαρτάκια" στη μαύρη αγορά. Κι επειδή η τεχνολογία προχωράει τα εισιτήρια δεν πωλούνται πια στο δρόμο αλλά από διάφορα σάιτ του Διαδικτύου, τα οποία, βέβαια, δεν έχουν καμία άδεια γι' αυτό. Τα νέα θα ήταν χαρμόσυνα για όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα, ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες, αν δεν υπήρχε ο "σκόπελος" της τιμής. Οι επιτήδειοι, λοιπόν, πωλούν τα εισιτήρια των 250 ευρώ προς 475 και 675 ευρώ, ενώ στο e-bay γίνονται δημοπρασίες για ένα εισιτήριο και πωλούνται, έτσι, σε πολλές και διάφορες αλλά "τσουχτερές" πάντα τιμές.

Στην Αθήνα η Καρόλα

Λίγο πριν κλείσει οριστικά ο "Βοτανικός" (όχι λόγω της απουσίας άδειας λειτουργίας αλλά γιατί η Άννα Βίσση αποφάσισε να τερματίσει τις εμφανίσεις της για να ασχοληθεί με τη Eurovision), οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όχι μόνο την εκπρόσωπό μας στη Eurovision αλλά και τη Σουηδέζα Καρόλα που επισκέφτηκε τη χώρα μας και είπε να το ρίξει λιγάκι έξω. Η Σουηδέζα σταρ ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι της "Invincible" μέσα σε αποθέωση από τους Έλληνες, ενώ την επόμενη ημέρα αποφάσισε να χαλαρώσει επισκεπτόμενη σπα της πρωτεύουσας. Εν τω μεταξύ, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας της, που δεν είναι άλλος από τη γενέτειρά της, την Κύπρο.

Στα "Αρίων" ο Σάκης

Όλο εκπλήξεις είναι ο φετινός παρουσιαστής της Eurovision. Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Λος Άντζελες, όπου θα κάνει "ειδική εκπαίδευση" για το μουσικό διαγωνισμό, προκειμένου να καταπλήξει Έλληνες και Ευρωπαίους. Πριν από αυτό θα εμφανιστεί στα βραβεία "Αρίων" αύριο το βράδυ, ερμηνεύοντας και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.