Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΕΤ1, 12.00

Μένουμε Ελλάδα

Η εκπομπή ταξιδεύει στην ορεινή Κορινθία και ανεβαίνει στη Ζήρεια, το δεύτερο υψηλότερο βουνό της Πελοποννήσου. Οι ρεπόρτερ πραγματοποιούν ακόμη ένα οδοιπορικό στα Μετέωρα, κάνουν στάση έξω από τα έξι επιβλητικά μοναστήρια που σώζονται σήμερα και καταλήγουν στην Καλαμπάκα, μία πόλη χτισμένη στην αριστερή όχθη του Πηνειού, όπου συνομιλούν με ντόπιους και επισκέπτες.

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Ο Γεώργιος Τσαμασλής, αντινομάρχης Εμπορίου και Ανταγωνιστικότητας, ο Νικόλαος Καζάκος, πρόεδρος της ομοσπονδίας λαϊκών αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, και ο Χρήστος Νικολόπουλος, πρόεδρος των επαγγελματικών του ιστορικού κέντρου Θεσσαλονίκης, είναι καλεσμένοι του Άγγελου Κολοκοτρώνη και της Δέσποινας Μηλιάδου.

MEGA, 00.00

I love TV

Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά και οι ηθοποιοί Παναγιώτης Μπουγιούρης και Τζίνα Αλοιμόνου φιλοξενούνται στη σημερινή εκπομπή. Παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

ΑΝΤ1, 00.20

Νύχτα θα φύγουμε

Καλεσμένοι του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιανούτσου θα είναι η Ναταλία Δραγούμη, ο παπα-Τσάκαλος και ο Μάρκος Σεφερλής.

ΕΤ1, 20.45

Θεματική βραδιά

Λόγω των δεκάδων τηλεφωνημάτων τηλεθεατών, που ζητούσαν περαιτέρω ενημέρωση και διευκρινίσεις μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ "Ελλάς Ελλήνων Υπερχρεωμένων", η "Θεματική Βραδιά" αφιερώνει μία ολόκληρη βραδιά στο θέμα, που προφανώς απασχολεί ιδιαίτερα τα ελληνικά νοικοκυριά.

Στο πλαίσιο της εκπομπής για την υπερχρέωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της εκπομπής "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα".

TV100, 14.30

2 for fun

Το συγκρότημα ΑΤΜΑ θα εμφανιστεί στην εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Μάγδα Ζουλίδου. Τα μέλη του συγκροτήματος θα αναφερθούν στο καλλιτεχνικό παρελθόν τους και θα αποκαλύψουν τα μελλοντικά σχέδιά τους.

ALTER, 23.00

Μητσι-χώστα

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης γίνεται τελικά μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Μητσικώστας.