Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( πρεμιέρα για "γράμμα", "dream show" :: 19/1/2006 20:10:11) 

Πρεμιέρα για "Γράμμα", "Dream show"

Άρωμα ριάλιτι στο αποψινό βραδινό πρόγραμμα ΑΝΤ1 και ALPHA. Την αρχή θα κάνει η Αλεξάνδρα Καπελετζή, που στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1 αρχίζει την παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής "Έχεις γράμμα", η οποία μέχρι πρότινος μεταδιδόταν από τον ALPHA με οικοδέσποινα τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής η Αλεξάνδρα Καπελετζή θα ξεδιπλώσει την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία υιοθετήθηκε από Αμερικανούς όταν ήταν ακόμη μωρό και τώρα αναζητά τη φυσική της μητέρα. Επίσης, η Μάρα Μεϊμαρίδη λέει "Έχεις γράμμα" στον άνθρωπο που δρομολόγησε τη ζωή και τη σκέψη της, ο οποίος τη συμβουλεύει για όλα, ακόμη και για την ερωτική της ζωή.

Μία ώρα αργότερα (22.00) στον ALPHA κάνει πρεμιέρα το μουσικό ριάλιτι "Dream show - The music 1", το οποίο θα κάνει τις πρώτες συστάσεις με τους τηλεθεατές. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τα πρώτα πλάνα από την οντισιόν στην Αθήνα. Ποιοι τραγούδησαν ενώπιον του Ηλία Ψινάκη, της Ναταλίας Γερμανού και του Κωνσταντή Σπυρόπουλου, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού; Ποιοι υποψήφιοι τα έψαλαν στην επιτροπή;

Στο χώρο του παρασκηνίου κινούνται με το φακό της εκπομπής ο Θανάσης Πάτρας και ο Στέργιος Μικρούτσικος, οι οποίοι συνομιλούν με τα παιδιά που διαγωνίζονται και μας δίνουν το κλίμα που επικρατεί, καθώς και παραλειπόμενα από την οντισιόν. Στη συνέχεια, τους υποψήφιους που θα κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής θα υποδεχθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πρώτο επεισόδιο "Dream show the music".