Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Οι δήμαρχοι Πυλαίας Βασίλειος Καρτάλης και Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης φιλοξενούνται στη σημερινή εκπομπή. Τη συζήτηση συντονίζουν ο Άγγελος Κολοκοτρώνης και η Δέσποινα Μηλιάδου.

ΕΤ1, 16.00

Έχει γούστο

Στη Θεσσαλία μάς "ταξιδεύει" σήμερα η Μπήλιω Τσουκαλά. Διατρέχει το μοναδικό θεσσαλικό κάμπο και φέρνει στο πλατό της εκπομπής ανθρώπους, ιστορίες, γεύσεις και αρώματα από την Καρδίτσα, τη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα, το Πήλιο -το βουνό των Κενταύρων- και τα επιβλητικά Μετέωρα. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι Νίκος Λέγκας, βουλευτής Τρικάλων, Ροδούλα Ζήση, βουλευτής Βόλου, Ευάγγελος Αυδίκος, καθηγητής Λαογραφίας στο Τμήμα Ιστορίας, Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αθανασία Τσιλιβίδου, πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, και Ιωάννης Πραντσίδης, λέκτορας στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και χοροδιδάσκαλος του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου. Τραγούδια από τη Θεσσαλία ερμηνεύει ο Γιάννης Μπακαλέξης, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

TV100, 14.30

2 for fun

O Λάκης Παπαδόπουλος, ο γνωστός "Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ", μιλά στη Μάγδα Ζουλίδου για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη με τους "Αναχάπαρα".

ΕΤ3, 22.00

Αληθινά σενάρια

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης παρουσιάζει ανθρώπους που αγάπησαν τον αθλητισμό και διακρίθηκαν στο άθλημα που επέλεξαν.

Μεταξύ άλλων θα δούμε τον υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο, ο οποίος άρχισε να τρέχει στα 27 του χρόνια και μέχρι σήμερα συμμετέχει σε αγώνες, καταρρίπτοντας νέα ρεκόρ, αλλά και το γεωλόγο Μιχάλη Σκύλλα, ο οποίος είναι ένας από τους οκτώ Έλληνες που κατάφεραν να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ.

ΕΤ3, 21.00

Ωραίοι ως Έλληνες

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανοίγει την καρδιά του στη Σοφία Τσιλιγιάννη και αποκαλύπτει το λόγο που τον έκανε να αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, παραθέτοντας το σχετικό περιστατικό.