Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

O Ιωάννης Τσολάκης, προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών στο νομό Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Ψαρούλης, ιατροδικαστής, και η Μαρία-Χρυσούλα Γιαταγάνα, δικηγόρος-δημοτική σύμβουλος, φιλοξενούνται στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Άγγελος Κολοκοτρώνης και η Δέσποινα Μηλιάδου.

ΑΝΤ1, 00.00

Με τα μάτια της Έλλης

Η άφιξη της Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια στην Ελλάδα επανέφερε στο προσκήνιο το παραδικαστικό κύκλωμα. Τι είπε η πρώην δικαστής στον ανακριτή; Ποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και τι θα γίνει από εδώ και πέρα με το παραδικαστικό κύκλωμα; Απαντήσεις στην αποψινή εκπομπή. Συντονίζει η Έλλη Στάη.

ΝΕΤ, 23.00

Προσκήνιο

Ο Γιάννης Πολίτης υποδέχεται στο στούντιο τους Γεράσιμο Γιακουμάτο, Χρήστο Πολυζωγόπουλο, Ελπίδα Παντελάκη, Μιχάλη Παπαγιαννάκη, Γιώργο Παπαχρήστο και Νόνη Καραγιάννη και μαζί συζητούν για το νέο εργασιακό χάρτη και το μέλλον των ασφαλιστικών ταμείων.

MEGA, 23.50

Ανατροπή

Περί υποκλοπών η συζήτηση στην αποψινή εκπομπή. Καλεσμένοι του Γιάννη Πρετεντέρη θα είναι οι Παναγιώτης Καμμένος, Ανδρέας Λοβέρδος, Φώτης Κουβέλης, Μάκης Βορίδης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Μπάμπης Κούτρας, Παναγιώτης Παναγιώτου και Γιάννα Παπαδάκου.