Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΝΕΤ, 23.00

Προσκήνιο

Οι πολιτικές εξελίξεις, η εσωτερική επικαιρότητα και θέματα δημόσιας διοίκησης έρχονται στο "Προσκήνιο". Ο Γιάννης Πολίτης συζητά με τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπη Παυλόπουλο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην εκπομπή συμμετέχουν ακόμη ο πολιτικός αναλυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB Δημήτρης Μαύρος, ο εκδότης της εφημερίδας "Το ποντίκι" Δημήτρης Μπενέκος, ο διευθυντής της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" Μπάμπης Κούτρας και η πολιτική συντάκτρια της εφημερίδας "Καθημερινή" Έλλη Τριανταφύλλου.

ΕΤ1, 12.00

Μένουμε Ελλάδα

Στη Χίο μάς ταξιδεύει σήμερα η κάμερα της εκπομπής. Οι ρεπόρτερ επισκέπτονται τα Αυγώνυμα, έναν οικισμό μεσαιωνικού χαρακτήρα, ηλικίας περίπου 1.000 ετών, και συνομιλούν με τους ντόπιους.

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο Αθανάσιος Νήτσιου, πρόεδρος ομοσπονδίας γονέων νομού Θεσσαλονίκης και ο Ευθύμιος Φωτόπουλος, σύμβουλος νομάρχη σε θέματα παιδείας συζητούν με τον Άγγελο Κολοκοτρώνη και τη Δέσποινα Μηλιάδου για το θέμα των σχολικών εκδρομών.