Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( εδω περιφερεια :: 23/3/2006 23:46:23) 

ΕΔΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

******* Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε στον Πλάνετ νομού Κοζάνης ομόφωνα το ΕΣΡ, επειδή επανειλημμένως δεν προσκόμισε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν αναφορικά με τη ροή του προγράμματός του για τρεις ημέρες.

***** Άρωμα δημοτικών εκλογών και στο νομό Πέλλας. Για το λόγο αυτό τόσο ο διαδημοτικός ραδιοσταθμός της Έδεσσας όσο και το κανάλι Πέλλα TV αύξησαν τις ενημερωτικές εκπομπές και τα τοκσόου. Βλέπετε η μάχη της κάλπης ξεκίνησε και όλοι θέλουν με κάθε τρόπο την προβολή και κατ' επέκταση την ψήφο του λαού.

***** Ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα την περασμένη Τετάρτη, όταν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την πρεμιέρα θεατρικής παράστασης στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των μικροφώνων που τέθηκαν ενώπιον των Μηνά Χατζησάββα και Καριοφυλλιάς Καραμπέτη ήταν και αυτό της τηλεόρασης "Δίκτυο" του νομού Σερρών. Όπως μάθαμε από τη Χριστίνα Πατσιώκα, η οποία κάλυπτε το γεγονός, συνήθως δύο φορές την εβδομάδα ένας κάμεραμαν και μία ρεπόρτερ ταξιδεύουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για την κάλυψη σημαντικών γεγονότων και για την εξασφάλιση συνεντεύξεων.

***** Γυναίκες κρατούν τα ηνία της ενημέρωσης στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Καστοριάς "Δίκτυο1" και "Flash". Ο λόγος για τη Σοφία Ηλιοπούλου, τη Γιάννα Λούσου και τη Κούλα Νιάνιου που κάθε βράδυ στις 9 εναλλάξ μας ενημερώνουν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις μέσα από το κανάλι "Flash". Γένους θηλυκού όμως η ενημέρωση και στο "Δίκτυο1" με τη Χριστίνα Χρυσοστομίδου να παρουσιάζει καθημερινά το κεντρικό δελτίο του σταθμού.