Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( ε, ρε γλέντια το διήμερο στην tv! :: 10/3/2006 19:48:38) 

Ε, ρε γλέντια το διήμερο στην TV!

Τις πύλες τους στη μουσική και το χορό ανοίγουν αυτό το διήμερο διάπλατα οι βραδινές εκπομπές των ΝΕΤ, ΑΝΤ1, ALPHA και ALTER.

Πιο συγκεκριμένα απόψε, στις 9, στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλαίσιο της εκπομπής "Κερνάμε απόψε εμείς" την οικογένεια του Γιώργου Ζαμπέτα. Η κόρη, ο γιος και η εγγονή ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές μοιράζονται τις αναμνήσεις της ζωής τους με το μεγάλο Έλληνα συνθέτη και τραγουδιστή. Η Λένα Αλκαίου και ο Γιάννης Ντουνιάς αναλαμβάνουν να ανεβάσουν στα ύψη το κέφι της εκπομπής τραγουδώντας παλιές, αγαπημένες επιτυχίες. Την ίδια ώρα στον ΑLPHA "Κοίτα τι έκανες" Ελένη Ράντου θα πει η Σεμίνα Διγενή, η οποία μας προσκαλεί σε μία ροκ συναυλία μαζί με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Θέμη Αδαμαντίδη και Χρήστο Μητρέντζη.

Σε πιο λαϊκό ρυθμό είναι η αποψινή εκπομπή "Στην υγειά μας" (ΝΕΤ, 22.00), με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη. Τις μεγάλες κλασικές και πολυαγαπημένες επιτυχίες του τραγουδούν η σύντροφος της ζωής του Μαίρη Λίντα, η Γιώτα Νέγκα, η Λιζέτα Νικολάου, η Γιούλη Τσίρου, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, ο Γρηγόρης Πετράκος και η Χρυσάνθη Μιχαλακοπούλου. Τέλος αύριο "Το πάρτυ της ζωής σου" (ALTER, 21.00) και ο Άκης Παυλόπουλος μας προσκαλούν να γλεντήσουμε με τραγούδια του Δημήτρη Κοντολάζου.