Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( επεισοδιακές εξελίξεις :: 11/1/2006 20:57:04) 

Της ΦΩΦΩΣ ΜΠΟΝΙΟΥ

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αγγελική Λάμπρη σ' ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της σειράς "Στο παρά πέντε".

Στο νέο κύκλο των σίριαλ "Στο παρά πέντε", "Το καφέ της Χαράς", "Οι αταίριαστοι" και "Σύνορα αγάπης"

Επεισοδιακές εξελίξεις

Τι θα κάνουν στα δοκιμαστήρια μιας μπουτίκ η Ντάλια, η Ζουμπουλία και η Αγγέλα, όταν θα ανακαλύψουν ότι ο κακός αποφάσισε να βγει για ψώνια; Γιατί η γιαγιά Ευταλία θα μηνύσει την οικογένεια της Ναζλί, διεκδικώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων ευρώ; Για ποιο λόγο η Σταυρούλα αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Φατσέα; Πώς θα αντιδράσει η Μαρίζα, όταν μάθει ότι ο κύριος Ποντίκης θα παντρευτεί τη γραμματέα του μπαμπά της;

Λύση στο μυστήριο θα δώσουν τα νέα επεισόδια των δημοφιλέστερων σίριαλ της μικρής οθόνης που έρχονται από τη Δευτέρα, για να κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα τα τηλεοπτικά μας βράδια.

Πιο συγκεκριμένα, στη νούμερο ένα σειρά της ελληνικής τηλεόρασης την κωμωδία του MEGA "Στο παρά πέντε" η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης και η Αγγέλα έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους. Η παρέα όμως θα αναστατωθεί όταν ο Φώτης ερευνά σ' ένα αρχείο εφημερίδων, εντοπίζοντας ένα στοιχείο που αφορά όλους. Εν τω μεταξύ, στα δοκιμαστήρια μιας μπουτίκ η Ντάλια, η Ζουμπουλία και η Αγγέλα προσπαθούν με απίθανους τρόπους να μην τις ανακαλύψει ο κακός, ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να βγει για ψώνια σαν φυσιολογικός άνθρωπος.

Εξελίξεις θα έχουμε και στα "Σύνορα αγάπης", επίσης του MEGA. Η γιαγιά Ευταλία απολύει τη Στέλλα και στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Κάχραμαν και μιλά άσχημα στη Ναζλί και τη Φεριντέ. Μάλιστα, δεν θα διστάσει να μηνύσει την οικογένεια της Ναζλί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διεκδικώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων ευρώ, γιατί διοργάνωσαν μια "μαϊμού" βάφτιση για τον εγγονό της.

"Στο καφέ της Χαράς" τώρα του ΑΝΤ1 ο καινούργιος χρόνος βρίσκει τη Χαρά και τον Περίανδρο να μη μιλιούνται μετά τον τελευταίο τους καβγά. Φυσικά κανένας δεν υποχωρεί και δεν ζητά συγγνώμη από τον άλλο. Η Γωγώ αποφασίζει να εγκαταλείψει το σχολείο οριστικά και να ανοίξει τα "φτερά" της στο εμπόριο, φτιάχνοντας και πουλώντας σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού. Παράλληλα, η Σώμαινα αποκαλύπτει στη Σταυρούλα ότι ο Φατσέας είχε σχέση με τη Ματούλα. Η Σταυρούλα φεύγει πάλι από το σπίτι και εγκαθίσταται μαζί με το παιδί στην Χαρά.

Η είδηση ότι ο Θάνος, ο κύριος Ποντίκης, αποφασίζει να παντρευτεί τη Μάγδα αναστατώνει τη Μαρίζα, η οποία νωρίτερα του έχει εξομολογηθεί τον έρωτά της. Η ιστορία όμως στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Θα βρεις το δάσκαλό σου" θα έχει απρόσμενη εξέλιξη, όταν η Μαρίζα θα αποκαλύψει στον καθηγητή της ποια είναι η Μάγδα, που σημειωτέον εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα της.

Τέλος, στους "Αταίριαστους" του MEGA τα δύο "παράνομα" ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν και να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους, "Στον ήλιο του Αιγαίου" η Άννα, έπειτα από εκβιασμό της Τερέζας, κατηγορεί τους δυο Αλβανούς για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ στην "Ώρα την καλή" η σχέση του Στέφανου με τη Μόνικα θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση του τόσο με τη Σοφία όσο και με τα παιδιά του.