Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( στο επίκεντρο των τοκσόου οι χειρισμοί της αστυνομίας :: 8/1/2006 21:33:21) 

Στο επίκεντρο των τοκσόου οι χειρισμοί της αστυνομίας

Το φάκελο της δημόσιας τάξης και των πολιτικών ευθυνών, με αφορμή τα κενά και τα λάθη στο χειρισμό των υποθέσεων του Ρώσου δολοφόνου και της απαγωγής των Πακιστανών, ανοίγουν απόψε δύο ενημερωτικές εκπομπές σε MEGA και ALTER.

Δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στην «Ανατροπή» του Μεγάλου καναλιού ο Γιάννης Πρετεντέρης αναλύει τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης των Πακιστανών και της δολοφονίας των δύο αστυνομικών από τον 23χρονο Ρώσο. Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; Ποια είναι η στάση της πολιτείας και του υπουργού Δημόσιας Τάξης; Τι κάνει η αστυνομία; Ποιες πρωτοβουλίες παίρνει; Γιατί καθυστερεί στις αντιδράσεις της; Τι κρύβεται πίσω από την αντιπαράθεση αστυνομικών-δικαστών; Γιατί η αστυνομία δείχνει διαλυμένη;

Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκονται, για να συζητήσουν τα θέματα, οι βουλευτές της ΝΔ Πάνος Καμμένος και του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ευρωβουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Πέτρος Κουναλάκης, ο καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιάννης Πανούσης, ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης και ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Νωρίτερα (21.00) η εκπομπή του ALTER «Ολική επαναφορά» θα ασχοληθεί με τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τα κενά και τα λάθη στο χειρισμό των υποθέσεων του Ρώσου δολοφόνου και της απαγωγής των Πακιστανών. Συγγενείς των δολοφονημένων αστυνομικών, Πακιστανοί, πρώην και νυν αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και πολιτικοί καταθέτουν τις απόψεις τους για το αν υπάρχει τάξη και ασφάλεια στη χώρα μας. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος.