Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Σύντομη είδηση

( αυτοκίνητα σε δήμους των σερρών από την περιφέρεια ) 

Αυτοκίνητα σε δήμους των Σερρών από την Περιφέρεια

Πενήντα έξι αυτοκίνητα θα δοθούν στους "καποδιστριακούς" δήμους των Σερρών. Σύμφωνα με τα σχέδια, ο δήμος Αλιστράτης θα προμηθευτεί με ένα φορτωτή, ένα απορριμματοφόρο και ένα ημιφορτηγό, ο δήμος Αμφίπολης με ένα ημιφορτηγό ενός τόνου και ο δήμος Αχινού με ένα απορριμματοφόρο και ένα ημιφορτηγό.

Ο δήμος Βισαλτίας θα πάρει ένα ημιφορτηγό, ο δήμος Εμμανουήλ Παππά ένα φορτωτή, ένα φορτηγό και ένα ημιφορτηγό, ενώ οι δήμοι Ηράκλειας και Κερκίνης θα προμηθευτούν με ένα φορτωτή, ένα λεωφορείο 30 θέσεων, ένα φορτηγό και ένα ημιφορτηγό. Ο δήμος Μητρουσίου θα πάρει ένα φορτωτή, ένα φορτηγό και ένα ημιφορτηγό, όπως άλλωστε και ο δήμος Λευκώνα, ενώ ο δήμος Κορμίστας θα πάρει ένα γκρέιντερ και ένα ημιφορτηγό.

Παράλληλα, ο δήμος Ν. Ζίχνης θα πάρει ένα γκρέιντερ, ένα λεωφορείο 30 θέσεων, ένα απορριμματοφόρο, ένα φορτηγό και δύο οχήματα πολλαπλών χρήσεων. Στο δήμο Νιγρίτας θα δοθούν ένα γκρέιντερ, ένα απορριμματοφόρο, ένα φορτηγό και ένα ημιφορτηγό, στο δήμο Πετριτσίου ένα ημιφορτηγό και δύο οχήματα πολλαπλών χρήσεων, στο δήμο Πρώτης ένας φορτωτής και ένα ημιφορτηγό, ενώ στο δήμο Ροδολίβους ένα γκρέιντερ και ένα ημιφορτηγό.

Ο δήμος Σιδηροκάστρου θα παραλάβει ένα φορτωτή, ένα φορτηγό και ένα ημιφορτηγό, ο δήμος Σκοτούσας ένα γκρέιντερ και ο δήμος Σκούταρης θα πάρει ένα φορτωτή, ένα φορτηγό και ένα ημιφορτηγό.

Τέλος, ο δήμος Στρυμόνα θα λάβει ένα ημιφορτηγό και δύο οχήματα πολλαπλών χρήσεων, ο δήμος Στρυμονικού ένα ημιφορτηγό, ενώ ο δήμος Τραγίλου ένα φορτωτή, ένα απορριμματοφόρο και ένα ημιφορτηγό.