Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( oι ταινίες του 2006 στη cinemania :: 4/1/2006 20:26:44) 

Oι ταινίες του 2006 στη Cinemania

Η Cinemania μπαίνει δυναμικά στο 2006 με ένα μεγάλο αφιέρωμα απόψε (ΕΤ3, 00.30) στις ταινίες της χρονιάς που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

O Μελ Γκίμπσον μιλά τη γλώσσα των… Μάγιας σε μία ταινία με τον ελληνικό τίτλο "Αποκαλύπτω", ο "Πειρατής της Καραϊβικής" Τζακ Σπάροου αρνείται να πληρώσει με την… ψυχή του ένα παλιό χρέος του και ο πράκτορας Ίθαν Χαντ μπλέκει σε νέες, ακόμη πιο… "Επικίνδυνες Αποστολές"!

Στην κινηματογραφική αυτή εκπομπή του Νίκου Γουλιά οι θεατές καλούνται μεταξύ άλλων να πετάξουν μαζί με το "Σούπερμαν" στην πιο ακριβή παραγωγή όλων των εποχών, να ξεσκεπάσουν τη μεγαλύτερη συνωμοσία της ιστορίας σπάζοντας τον "Κώδικα Ντα Βίντσι" και να εξαρθρώσουν ένα μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική μαζί με τους "Σκληρούς του Μαϊάμι".

Ανάμεσα σε όσους φιλοξενεί η εκπομπή είναι και ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο οποίος με αφορμή τη φετινή διασκευή της επιτυχίας του Μελ Μπρουκς "Δυο Τρελοί Παραγωγοί" μιλά για την πρωτότυπη ταινία του 1968, στην οποία ήταν εκ των πρωταγωνιστών.