Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( ερχονται με νέες ιδέες :: 12/2/2006 19:55:14) 

Ελεονώρα Μελέτη.

Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τι ετοιμάζουν Μελέτη, Χατζηβασιλείου, Κραουνάκης και Πολυχρονίου

Ερχονται με νέες ιδέες

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Ελεονώρα Μελέτη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιώργος Πολυχρονίου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Πριν οι ίδιοι σας αποκαλύψουν επί της οθόνης τι τους ενώνει, η "Θ" σας δίνει την απάντηση, εξηγώντας σας γιατί, πότε και πού θα κάνουν τηλεοπτική πρεμιέρα.

Ειδικότερα, πρώτη το χορό του νέου κύκλου εκπομπών θ' ανοίξει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία από μεθαύριο Τετάρτη και κάθε εβδομάδα στις 9 το βράδυ θα λέει στους τηλεθεατές του ALPHA "Πάμε πακέτο". Πρόκειται για μια νέα εκπομπή, η οποία καλείται να φέρει κοντά πρόσωπα που δεν έχουν επαφές, αν και τους ενώνουν πολλά πράγματα. Μάλιστα, η ιδιαιτερότητα του προγράμματος έγκειται στο γεγονός ότι σημαντικό ρόλο θα παίζουν και τα αντικείμενα, που έρχονται να θυμίσουν στους καλεσμένους κάτι από τα παλιά. Πρώτος προσκεκλημένος της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Κακαουνάκης.

Για πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου ετοιμάζεται και η Ελεονώρα Μελέτη. Πιθανός τίτλος του σαββατιάτικου σόου, που θα συνδυάζει την ψυχαγωγία με τα στοιχεία κοινωνικού χαρακτήρα, είναι "Κερνάω απόψε εγώ". Σημειωτέον, την Πέμπτη θα γίνει το πρώτο γύρισμα, μιας και η εκπομπή θα είναι μαγνητοσκοπημένη.

Νέο ξεκίνημα όμως (στις αρχές Μαρτίου) σκοπεύει να κάνει μέσα από το ALTER και ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο οποίος κάθε Πέμπτη βράδυ στις 9 θα παρουσιάζει ένα βαριετέ σόου.

Τέλος, με μουσικές πρεμιέρες θ' απαντήσει η ΝΕΤ, που ρίχνει στο πρόγραμμά της δύο εκπομπές. Πρόκειται για τις "Μουσικές αντιθέσεις" του Χρήστου Παπαδόπουλου, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν αταίριαστα μουσικά δίδυμα αλλά και τη νέα εκπομπή με τίτλο "Μην πυροβολείτε τον πιανίστα" με οικοδεσπότη τον Σταμάτη Κραουνάκη. Μεταξύ των πρώτων καλεσμένων της εκπομπής θα είναι οι Μ. Θεοδωράκης, Ε. Αρβανιτάκη, Γ. Πάριος και Π. Ζήνα.