Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

------ Εξαλλη από τη στάση της εταιρείας παραγωγής της (λέγε με Stefi) εμφανίζεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θα συνεχίσει κανονικά, όπως λέει, την εκπομπή της στον Alpha.

----- Στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν να βγάλουν εκπομπή ανάλογη με αυτήν της Χατζηβασιλείου, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον τίτλο «Έχεις γράμμα». Υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας είναι οι Τατιάνα Στεφανίδου, Τζένη Ιωακειμίδου και Σία Λιαροπούλου.

-------- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πολύ σύντομα θα ξεκινήσει πάλι τα γυρίσματα της σειράς «Δυο μέρες μόνο», που θα ξαναδούμε στο Mega.

----- Η Έλλη Κοκκίνου αποδέχτηκε την πρόταση που τις έγινε να συμμετάσχει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Κόκκινο δωμάτιο» (του Αλέξανδρου Ρήγα). Συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Κώστας Σόμμερ.

------- Το «Κουτί της Πανδώρας» επιστέφει στη μικρή οθόνη. Ο Κώστας Βαξεβάνης ετοιμάζει το νέο κύκλο των εκπομπών του που πλέον θα προβάλλονται από τον Alpha.

-------- Σε διπλό ταμπλό θα παίζει ο Χρήστος Φερεντίνος τώρα που πέτυχε το «Deal» στον ΑΝΤ1. Από τη μια το νέο αυτό φιλόδοξο τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1 και από την άλλη το «Fort Boyard» στο Star. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, δεν υπάρχει πρόβλημα με κανένα από τα δύο κανάλια ως προς τη διπλή του παρουσία στη μικρή οθόνη.

---------Μεγάλες ανακατατάξεις στο τοπίο των τοπικών καναλιών αναμένεται να επιφέρει το νομοσχέδιο για τη συγκέντρωση και αδειοδότηση των ΜΜΕ, το οποίο προβλέπεται ότι θα κατατεθεί προς ψήφιση την άνοιξ. Στις προθέσεις του υπουργού Επικρατείας Θόδωρου Ρουσόπουλου, είναι να μπει λουκέτο στους δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς που εκπέμπουν ανά την επικράτεια χωρίς να διαθέτουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την εξασφάλιση ποιοτικού προγράμματος και, μέσω συγχωνεύσεων, να δημιουργηθούν μεγάλα περιφερειακά κανάλια.