Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( η μικρή οθόνη... μεγαλώνει :: 20/1/2006 20:53:31) 

Ο Ρότζερ Μουρ υποδύεται για μία ακόμη φορά τον Τζέιμς Μποντ στην ταινία "Για τα μάτια σου μόνο", που προβάλλει απόψε (21.00) το Alter.

Πλήθος ταινιών για όλα τα γούστα το Σαββατοκύριακο

Η μικρή οθόνη… μεγαλώνει

Της Δήμητρας Τσαμποδήμου

Γέλιο, περιπέτεια και συγκίνηση συνθέτουν το σκηνικό του τηλεοπτικού Σαββατοκύριακου, καθώς τα κανάλια για μία ακόμη εβδομάδα έχουν προγραμματίσει πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες για όλα τα γούστα. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τη μικρή οθόνη για συντροφιά το διήμερο έχουν ένα πλήθος επιλογών, που κυμαίνεται από την Τζένη Καρέζη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έως τον Ντάστιν Χόφμαν και την Κιμ Μπάσιντζερ.

Σήμερα

Το Mega έχει προγραμματίσει δύο ξένες ταινίες για το Σαββατόβραδο. Στις 9 θα προβληθούν τα "Κακά παιδιά" με τον Μάρτιν Λόρενς και τον Γουίλ Σμιθ, ενώ στη 1 μετά τα μεσάνυχτα έρχεται ο "Ήρωας κατά λάθος" με τον εκπληκτικό Ντάστιν Χόφμαν και τον Άντι Γκαρσία. Ο ΑΝΤ1, πιστός στο ραντεβού του με τον ελληνικό κινηματογράφο, θα προβάλει την αξέχαστη κωμωδία "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" (17.50), ενώ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα μη χάσετε το θρίλερ "Το ευλογημένο παιδί" με την Κιμ Μπάσιντζερ.

Ανάλογο και το πρόγραμμα του Alpha, που έχει προγραμματίσει στη μεσημεριανή ζώνη (15.30) την "Κυρία του κυρίου" με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, ενώ στις 00.30 θα προβληθεί το πολύ καλό "Pleasantville" με τον Τόμπι Μαγκουάιρ και την Τζόαν Άλεν. Το Star θα προβάλει στις 22.15 το "Driven" με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και στις 00.30 τους "Κλέφτες" με τον Τζον Κιούζακ και την Αντζέλικα Χιούστον, ενώ οι περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ συνεχίζονται στο Alter με το "Για τα μάτια σου μόνο" (21.00).

Αύριο

Το Μεγάλο κανάλι έχει προγραμματίσει την κομεντί "Νοσοκόμα Μπέτι" (23.45) με τη Ρενέ Ζελβέγκερ και τον Μόργκαν Φρίμαν, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει δύο ταινίες. Στις 14.40 οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το "Κάν' το όπως ο Μπέκαμ" με την Κίρα Νάιτλι, ενώ στις 6.10 το απόγευμα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στον "Στρίγκλο που έγινε αρνάκι".

Η Τζένη Καρέζη και ο Αλέκος Αλεξανδράκης πρωταγωνιστούν σε μία από τις κορυφαίες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, τη "Δεσποινίδα διευθυντή", που θα προβάλει στις 21.00 ο Alpha, ενώ το Star έχει προγραμματίσει για την ίδια ώρα την ταινία "Μόμπι Ντικ" με τον Γκρέγκορι Πεκ.