Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Σύντομη είδηση

( πρώτος και την πρωτοχρονιά ο γρηγόρης :: 2/1/2006 20:23:30) 

Πρώτος και την Πρωτοχρονιά ο Γρηγόρης

Πιστοί στις συνήθειές τους έμειναν οι τηλεθεατές και το εορταστικό διήμερο που πέρασε. Αυτό σημαίνει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πάλι με το μέρος του τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, αφήνοντας δεύτερη τη Σεμίνα Διγενή και το εορταστικό «Κοίτα τι έκανες».

Το Σάββατο παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι τηλεθεατές επέλεξαν να αλλάξουν χρόνο συντονισμένοι στη συχνότητα του ALPHA. Την εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» με καλεσμένους τον Βασίλη Καρρά και την Κατερίνα Στανίση παρακολούθησαν 863.000 τηλεθεατών, έναντι 792.000 που επέλεξαν πάλι τον ALPHA, για να αλλάξουν χρόνο παρακολουθώντας την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του δήμου Αθηναίων.

Καλύτερα σε σχέση με το εορταστικό της παραμονής των Χριστουγέννων τα πήγε το τηλεοπτικό ρεβεγιόν που παρουσίασε στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη, το οποίο επέλεξαν να δουν 698.000 τηλεθεατές. Την εκπομπή της ΝΕΤ «Στην υγειά μας» είδαν 627.000 τηλεθεατές.

Την Κυριακή ο Γρηγόρης και το σόου του MEGA «Πολύ την Κυριακή» πήρε πάλι τη μερίδα του λέοντος, μαγνητίζοντας τα βλέμματα 1.263.000 τηλεθεατών. Ενδιαφέρον είναι ότι επί συνόλου δέκα προγραμμάτων τα επτά ανήκουν στα δελτία ειδήσεων MEGA, ALTER, ALPHA, ANT1 και ΝΕΤ.