Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΝΕΤ, 23.00

Προσκήνιο

Ο νέος εργασιακός χάρτης έρχεται απόψε στο "Προσκήνιο". Καλεσμένοι της εκπομπής ο Σάββας Τσιτουρίδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Μανώλης και ο Γιάννης Παναγόπουλος.

Συζητούν με τον Γιάννη Πολίτη για τις αλλαγές στο ωράριο, τη σύγκρουση μεταξύ ΟΤΟΕ και τραπεζιτών, την ανασφάλεια των συμβασιούχων και τις μεταρρυθμίσεις στις ΔΕΚΟ.

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Ο Ευστράτιος Ταγαράκης, δικηγόρος, και ο Ηλίας Παπαναστασίου, επικοινωνιολόγος, συζητούν με τον Άγγελο Κολοκοτρώνη και τη Δέσποινα Μηλιάδου για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

ALTER, 23.00

Ολική επαναφορά

Η προστασία του απόρρητου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, με αφορμή την αποκάλυψη της παρακολούθησης των τηλεφώνων του πρωθυπουργού και αρκετών υπουργών, είναι το θέμα της εκπομπής του Γιάννη Λοβέρδου. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ειδικοί επιστήμονες καταθέτουν τις απόψεις τους για τα αναπάντητα ερωτήματα της πρωτοφανούς υπόθεσης υποκλοπών.

ΕΤ1, 12.00

Μένουμε Ελλάδα

Η σημερινή εκπομπή ταξιδεύει στην ορεινή Κορινθία και επισκέπτεται τα Τρίκαλα, τα οποία είναι χτισμένα στις πλαγιές της Ζήρειας, σε μία κατάφυτη από πεύκα και έλατα περιοχή, σε απόσταση 67 χλμ. από την Κόρινθο.