Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Σύντομη είδηση

( ημεριδα στη θεσσαλονικη ) 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι αστικές μας συγκοινωνίες στη νέα χιλιετία

"Η πολιτική των αστικών μεταφορών στη Θεσσαλονίκη μετά το 2000" είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από τις 9.30 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο "Νικόλαος Γερμανός".

Την ημερίδα διοργανώνουν ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Επιστημονικού Προσωπικού του ΟΑΣΘ, υπό την αιγίδα του υπουργείου Μεταφορών.

Στόχος της ημερίδας είναι να συζητηθεί το θέμα της χάραξης μιας πολιτικής αστικών μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

* Απογευματινή συνεδρία: Θεσμικά-οργανωτικά θέματα αστικών συγκοινωνιών.

* Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα "Προς μία νέα πολιτική αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη", την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας "Μακεδονία" Τραϊανός Χατζηδημητρίου. Σε αυτή τη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μανιάτης, ο πρόεδρος του ΟΡΘΕ κ. Κύρου, εκπρόσωπος της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, ο αντιδήμαρχος κυκλοφορίας Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσαρος, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Παπαδόπουλος, ο συγκοινωνιολόγος και καθηγητής ΑΠΘ κ. Γιαννόπουλος, ο συγκοινωνιολόγος και δημοτικός σύμβουλος κ. Βούγιας, ο αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ κ. Ταξιλτάρης, καθώς και ο επίκουρος καθηγητής ΑΠΘ και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κ. Παπαϊωάννου.