Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( το μυαλό στον άρη ) 

Το μυαλό στον Άρη

Από την Κυριακή το πρωί, στο μυαλό του Σάκοτα στριφογυρίζει μόνο το παιχνίδι με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο. Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να ισοφαρίσουν την ήττα τους από τον πρώτο γύρο, για την οποία ακόμα πιστεύουν ότι ήταν άδικη. Άλλωστε κανείς δεν μένει ικανοποιημένος από την 6η θέση στον Ηρακλή που έχουν για στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Μια νίκη επί του Άρη θα βοηθήσει πολύ και στην ψυχολογία εν όψει του φάιναλ φορ του κυπέλλου. Στο μεταξύ, φιλικό με τον ΒΑΟ θα παίξει σήμερα ο Ηρακλής στο Ιβανώφειο στις 19:00.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, οι εκπρόσωποι των συνδέσμων προμηθεύτηκαν 500 και από σήμερα θα τα διαθέτουν από τα γραφεία τους.

Τα 35 του χρόνια έκλεισε προχθές ο Μπακ Τζόνσον. Ο παίκτης του Ηρακλή, γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Χθες το βράδυ είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Πητ Χρυσανθάκης, αλλά τελικά λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στις ΗΠΑ αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο οικονομικός υπεύθυνος της ΚΑΕ Ηρακλής συνάντησε 1 μέτρο χιόνι στο αεροδρόμιο του Σικάγου, από το οποίο ακυρώθηκαν χθες δεκάδες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Ο ίδιος επικοινώνησε το απόγευμα με τα γραφεία της ΚΑΕ Ηρακλής και ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θα επιστρέψει μετά τις 7 του μηνός. Αυτό βέβαια, σημαίνει ότι κάποια από τα θέματα που είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν ( οργάνωση εκδρομής φιλάθλων για το φάιναλ φορ, πληρωμές παικτών, λεπτομέρειες διαδικαστικές για την γιορτή των 90 ετών του μπάσκετ που θα γίνει στις 25/1 στο ξενοδοχείο "Φιλλίπειον"), θα πάνε λίγο πίσω.