Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ήττα σοκ της χέμοφαρμ στην κροατία :: 26/3/2006 19:44:09) 

Ο Ρόμπερτ Κόνλεϊ ήταν από τους διακριθέντες της Χέμοφαρμ, όμως η απόδοσή του δεν ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στη σερβική ομάδα.

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΡΙΑΝ ΜΑΝΤΣΕ

Ήττα σοκ της Χέμοφαρμ στην Κροατία

Οδυνηρή ήττα υπέστη η Χέμοφαρμ στην Αδριατική λίγκα, καθώς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής έχασε μέσα στην Κροατία από την Ζάγκρεμπ με σκορ 85-80 σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Ο Λούκα Παβίσεβιτς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όμως κανείς δεν έπιασε σπουδαία απόδοση. Μόνο οι Μιλένκο Τόπιτς και Ρόμπερτ Κόνλεϊ προσπάθησαν όμως και αυτοί δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά. Τους πόντους της αυριανής αντιπάλου του Άρη σημείωσαν: Γιοκσίμοβιτς 6, Μπόλιτς 6, Ραντίνοβιτς 12, Τόπιτς 21 (1), Ράιτ 8, Κόνλεϊ 17 (1), Βουκοσάβλιεβιτς 10.

Από την ομάδα του Ζάγκρεμπ καλύτερη απόδοση είχε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μάριαν Μάντσε με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ! Οι Σέρβοι φτάνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθούν το βράδυ στο Αλεξάνδρειο.

Ο ΑΡΗΣ προπονήθηκε κανονικά χθες στο Παλέ με τον Αντρέα Ματζόν να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τον Σάββα Καμπερίδη, που ακόμα δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των υπόλοιπων συμπαικτών του. Ο Κόρεϊ Μπρούερ που τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν ξαναμπήκε στο παρκέ, συμμετείχε πιο ελαφρά στη χθεσινή προπόνηση, όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον αυριανό αγώνα.