Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες… Οι χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή έκλεψαν την παράσταση στο "Παλαλοτομάτικα" με τη συγκλονιστική παρουσία τους, ενώ δεν σταμάτησαν να ενισχύουν την ομάδα του Αλέκου Λεώνη με υποδειγματικό τρόπο.

Το τεράστιο πανό του "Papafi Club" εντυπωσίασε τους πάντες στη Ρώμη, έστω και αν οι γαλάζιοι "μονομάχοι" δεν κατάφεραν τελικά να επιστρέψουν θριαμβευτές από το Κολοσσαίο.

Οι κυανόλευκοι δεν παραγνώρισαν τη σημαντική συνεισφορά του Αλέκου Λεώνη στην ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας.

Ο Αντρέι Κράβαρικ δεν μπόρεσε να σηκώσει το τρόπαιο του νικητή, όπως ποθούσε ο ίδιος και όλος ο κυανόλευκος λαός. Ωστόσο, δέχθηκε με χαμόγελο το έπαθλο του φιναλίστ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η επιστροφή του Ματέι Τσέρνιτς στην πατρίδα του αποτέλεσε είδηση, όχι μόνο για την αγωνιστική παρουσία του Ιταλού διεθνή. Ο άσος του Ηρακλή, που θεωρείται ως ένας από τους ωραιότερους βολεϊμπολίστες και μάλιστα έχει το προσωνύμιο "Bimbo", δεν σταμάτησε να πολιορκείται από νεαρές θαυμάστριες…

Διπλή εκπροσώπηση είχε ο Ηρακλής στην εξάδα των κορυφαίων, χάρη στους Αμερικανούς Τομ Χοφ και Κλέιτον Στάνλεϊ.

Ένα παθιασμένο φιλί από την αγαπημένη του, ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τον Αλμπέρτο Τσιζόλα, αμέσως μετά την επικράτηση της Σίσλεϊ Τρεβίζο στον τελικό.

Κι ως εκεί που έφτασαν, μικρό πράγμα δεν είναι, όπως θα έλεγε και ο ποιητής… Οι παίκτες του Ηρακλή χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και για τη δεύτερη θέση. Η κορυφή της Ευρώπης μπορεί να περιμένει άλλον ένα χρόνο…