Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η πιο παραγωγική αγωνιστική :: 6/3/2006 22:11:00) 

Η πιο παραγωγική αγωνιστική

Η 22η ήταν και η πιο παραγωγική αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα. Σημειώθηκαν 28 γκολ και ξεπέρασε την 13η (η οποία μόνο γρουσούζικη δεν ήταν) με 27 τέρματα. Η χειρότερη σε παραγωγικότητα ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (15η) με μόλις 12 γκολ.

* Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έφτασε τις 15 σερί νίκες και ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε δημιουργήσει την περίοδο 2000-01, όταν και είχε σημειώσει νίκες για έναν ολόκληρο γύρο. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι η μοναδική ομάδα που έχει σημειώσει ένα ανάλογο ρεκόρ, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μετρούν από 14 συνεχόμενες επιτυχίες, ενώ καμιά άλλη ομάδα δεν έχει ξεπεράσει τις οκτώ.

* Η ΛΑΡΙΣΑ απέσπασε βαθμό μετά από επτά σερί εκτός έδρας ήττες. Τελευταίο παιχνίδι που είχαν πάρει βαθμό οι Θεσσαλοί ήταν στην Τούμπα (2-2 με τον ΠΑΟΚ).

* Ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ νίκησε μετά από επτά σερί ήττες και έξι συνεχόμενες εκτός έδρας. Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος έμεινε χωρίς νίκη στη Νέα Σμύρνη από τον Δεκέμβριο όταν επικράτησε του Ατρόμητου.

* Ο ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ έχασε πέναλτι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και σταμάτησε το προσωπικό του σερί στις επτά αγωνιστικές με γκολ.