Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κακη εμφανιση και 0-0 στην καστορια :: 6/3/2006 20:02:43) 

ΚΑΤΑΛΗΨΗ: Περισσότεροι από δυόμισι χιλιάδες φίλοι του Άρη κατέλαβαν το γήπεδο της Καστοριάς.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ: Η αντίδραση των Σκαρμούτσου και Νεμπεγλέρα στη χαμένη ευκαιρία του πρώτου.

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ 0-0 ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Χαμένη ευκαιρία

Ο Άρης συνεχίζει το αήττητο σερί του για 16η αγωνιστική αλλά υποχώρησε και πάλι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφού έμεινε στο 0-0 στην Καστοριά πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Οι "κίτρινοι", φάνηκε να υπερεκτιμούν τις δυνατότητες της ομάδας του Χατζέφσκι και προτίμησαν έναν περισσότερο αμυντικογενή προσανατολισμό στην μεσαία γραμμή, που στοίχισε τελικά τη δημιουργία κλασικών ευκαιριών, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Άρης στο πρώτο μέρος απείλησε μόνο από ατομικές ενέργειες, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τελικές προσπάθειες που σταματούσαν στον αποτελεσματικό (αν και ασταθή) Μπούτσεκ.

Χωρίς δημιουργικό μέσο και στην επανάληψη ο Άρης φαινόταν ότι θα απειλήσει από στημένη μπάλα. Στο 60' ο Ντομορό βρέθηκε στη μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Ο Αναστόπουλος έριξε τον Πάουλο Κόστα για το τελευταίο τέταρτο και ο Άρης έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Πορτογάλος (81') πήρε από το Νεμπεγλέρα, έφτασε στην περιοχή, προτίμησε την ασίστ στο Σκαρμούτσο που αιφνιδιάστηκε, προέτεινε το δεξί πόδι στην κενή εστία αλλά η μπάλα έφυγε άουτ! Μπούτσεκ και Σκαρμούτσος καλύτεροι του Άρη, ο Λούκας κορυφαίος της Καστοριάς.

Με λάθη η διαιτησία του Καρατζά, που "κιτρίνισε" Μυρωνίδη και Αμπελά. ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Παρασκευάς, Νικολαΐδης, Χάβος, Κανωτίδης, Κισκαμπάνης, Ντα Σίλβα, Μυρωνίδης (80' Μάνος), Ένκβιστ, Ζουρούδης (77' Γέλισιτς), Λούκας, Σουλτανίδης.

ΑΡΗΣ: Μπούτσεκ, Κολτσίδας, Γόγολος, Παπαδόπουλος, Ντομορό, Αμπελάς (83' Γκουγκουλιάς), Μωυσιάδης, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία (74' Πάουλο Κόστα), Κάσερες (62' Φιλιππάκος), Σκαρμούτσος.