Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα επτά... κακά της μοίρας του :: 6/3/2006 19:12:14) 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ο Ζαγοράκης δεν ξέρει για τι να παραπονεθεί στον Φλαμπούρη. Για το γκολ που δεν μέτρησε ή για τη δική του ανύπαρκτη 7η κάρτα…

Τα επτά… κακά της μοίρας του

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΟΚ 1-1 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαχειλίδης, Τζούνας, Τρύφων Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σιλά χτύπησε τον Καρυπίδη και ο Τσαχειλίδης απέβαλε και τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-1 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπριάκος, Πάνου, Γκιούσας Ο Μπριάκος δεν απέβαλε τον Τσιρίλο, ο οποίος στο 54' χτύπησε με χτύπημα… καράτε τον Μίετσελ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-2 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φλαμπούρης, Νικολόπουλος, Αρκουμάνης Στο δεύτερο γκολ των Βοιωτών ο σκόρερ (Άλεξ) είναι σε θέση οφσάιντ. Ο Αρκουμάνης έκοψε αμέτρητες επιθέσεις του ΠΑΟΚ με ανύπαρκτα οφσάιντ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 2-1 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασιλείου, Μπαϊρακτάρη, Κουζάκης Ο Βασιλείου δεν αποβάλει τον Ντάγκα στο πέναλτι με το οποίο προηγείται ο Μίετσελ. Το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου, είναι οφσάιντ.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ 2-1 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουκλάκης, Παπαδημητρίου, Γαλανός Το πρώτο γκολ της Λάρισας ξεκινά από καθαρό χέρι του Μπαχράμη. Ο Παπαδημητρίου θα ανακόψει δύο εκπληκτικές ευκαιρίες του Σαλπιγγίδη με ανύπαρκτα οφσάιντ.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπριάκος, Κούστας, Μαστροδήμας Ο Μπριάκος αρνείται κλασικό πέναλτι του ΠΑΟΚ σε χέρι του Τουρέ. Ο Κούστας ανακόπτει σε δύο φάσεις ένας εναντίον ενός, τους Σικαμπάλα και Σαλπιγγίδη με ανύπαρκτα οφσάιντ.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-1 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φλαμπούρης, Καλάβρια, Χριστόπουλος Το γκολ του Ιωνικού ξεκινά από καθαρό επιθετικό φάουλ στον Καρυπίδη. Η βοηθός δεν υποδεικνύει το γκολ σε πλασέ του Γιασεμάκη στις καθυστερήσεις κι ο Φλαμπούρης χρεώνει με ανύπαρκτη 7η κάρτα τον Ζαγοράκη.