Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γιορτη απο 12.000 φιλαθλους στο χαριλαου με κωδικο... "ερχομαστε" :: 12/2/2006 21:15:49) 

Μετά από εννιά μήνες οι φίλαθλοι του Άρη έστειλαν το δικό τους μήνυμα με μαζική παρουσία στο γήπεδο Χαριλάου.

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ 12.000 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ… "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ"

Το μήνυμα του κόσμου

Μήνυμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί έστειλε χθες το απόγευμα ο κόσμος του Άρη με την προσέλευσή του στο γήπεδο Χαριλάου…

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Δώδεκα χιλιάδες φίλαθλοι και οπαδοί επέστρεψαν μαζικά και έδειξαν τη διάθεσή τους να υποστηρίξουν την ομάδα τους ώστε να πετύχει εκ του ασφαλούς το στόχο της επιστροφής στη φυσική της θέση.

Η παρουσία κόσμου ήταν αναμενόμενη, έπειτα από εννιά αγωνιστικές και -σε ό,τι αφορά εγχώριες διοργανώσεις- εννέα μήνες μετά από εκείνα τα θλιβερά επεισόδια πέρσι τον Μάιο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Η εικόνα του Χαριλάου χθες όμως ήταν εντυπωσιακή. Σχεδόν κατάμεστη η θύρα 2, ικανοποιητική προσέλευση στις θύρες 1, 3 και αρκετός κόσμος στις θύρες 6 και επισήμων, έφεραν στο ηλιόλουστο απόγευμα δώδεκα χιλιάδες κόσμου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ουραγό της Β΄ εθνικής.

Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ήταν συνεχής και θερμότατη. Από τη θερμή υποδοχή του Νίκου Αναστόπουλου πριν από το παιχνίδι, έως και το χειροκρότημα προς όλους τους παίκτες που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, μετά το σφύριγμα της λήξης.

Οι φίλοι του Άρη έστησαν γιορτή στις κερκίδες με το σύνθημα "ερχόμαστε…" και φάνηκε ξεκάθαρα ότι η παρουσία τους μπορεί να γίνει καταλύτης στο να τελειώσουν με νίκες όλα τα παιχνίδια έδρας ως το φινάλε της σεζόν. Τα 8.074 (χωρίς 1.800 διαρκείας και περίπου 500 εισιτήρια ενός ευρώ που δίδονται σε σχολεία και δημόσιες σχέσεις) απέφεραν το σημαντικό ποσό των 101.328 ευρώ.