Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο 34χρονος γιωργος γεωργιαδης συνεχιζει να σκοραρει με τη φανελα του ηρακλη :: 12/2/2006 19:50:11) 

ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ 130: Ο Γιώργος Γεωργιάδης πετυχαίνει το 130ο γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Γκολ Νο 130!

Την Πέμπτη ο Σάββας Κωφίδης επαίνεσε δημόσια τον Γιώργο Γεωργιάδη. Δύο ημέρες αργότερα ο "μπέμπης" φρόντισε να τον… ευχαριστήσει με μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Ο πιο παραγωγικός μέσος του ελληνικού ποδοσφαίρου, τουλάχιστον για την τελευταία εικοσαετία, συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση. Το γκολ που πέτυχε το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ, ήταν το 130ο της καριέρας του και ένα από τα ελάχιστα με το αριστερό πόδι. Σε μία ανύποπτη φάση, η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και χωρίς δεύτερη σκέψη, επιχείρησε ένα πλασαριστό σουτ στέλνοντάς την στο βάθος της εστίας του Σηφάκη γράφοντας το 1-0 και ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο προς την όγδοη συνεχόμενη νίκη των "κυανόλευκων" στο Καυταντζόγλειο. Ο Ζοέλ Επαλέ δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει… γκολάρα. Ο ίδιος ο Γεωργιάδης, ο… υπεύθυνος της επιτυχίας, μίλησε απλώς για ένα δύσκολο γκολ.

"ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΘΗΚΕ η μπάλα μπροστά μου, ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου. Είδα τον Σηφάκη εκτός θέσης και περίμενα τη μπάλα για να τον πλασάρω. Ήταν δύσκολο αυτό που επιχείρησα να κάνω. Χρειάζεται και τύχη για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Άλλοτε πιάνει, όπως συνέβη το Σάββατο και άλλοτε όχι. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα κέρδισε και επανήρθε στις νίκες μετά την ήττα στην Τούμπα".

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ μίλησε και για την επόμενη μέρα, καθώς πλέον το μυαλό όλων στον Ηρακλή βρίσκεται στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας, κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. "Με τον ΟΦΗ παίξαμε καλά και φτάσαμε στη νίκη. Θα πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω και να ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στην έδρα μας πάμε καλά, αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας".

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ 1990-'93 (α') Δόξα Δράμας 79 17 1993 (β')-'98 Παναθηναϊκός 176 60 1999-'03 ΠΑΟΚ 105 42 2003-'05 Ολυμπιακός 44 9 2005-; Ηρακλής 13 2 ΣΥΝΟΛΟ 417 130

Την περίοδο 1998-'99 έπαιξε στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Νιουκάστλ.